Norsk Friluftsliv

PRESSEINVITASJON: Kulturminister Lubna Jaffery åpner Friluftslivets uke

Del

På søndag vil kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery stå for den offisielle åpningen av Friluftslivets uke, som går fra 2. til 10. september.

Foto: Wanda Nordstrøm
Foto: Wanda Nordstrøm Wanda Nordstrøm

Åpningen finner sted under ukas største arrangement, Friluftslivets dag på Sognsvann, søndag 3. september, klokken 11. 

Friluftslivets dag er en stor aktivitetsdag for hele familien. På åpningsarrangementet for Friluftslivets uke stiller til sammen 21 ulike organisasjoner og aktører med morsomme friluftslivsaktiviteter, og arrangementet på Sognsvann har tidligere hatt opp mot 10 000 besøkende. 

Den store aktivitetsdagen varer fra kl. 10-15.30, mens statsråden vil stå for åpningen fra scenen kl. 11. Deretter vil hun besøke ulike stands og organisasjoner og teste ulike friluftslivsaktiviteter. 

Friluftslivets uke har vært markert over hele Norge hvert år siden 1993, og markerer dermed 30-årsjubileum i år.

Bak markeringen står fellesorganisasjonen Norsk Friluftsliv og de 18 store friluftslivsorganisasjonene, som til sammen har over 100 000 frivillige landet over og nær en million medlemskap. 

-

Under Friluftslivets uke blir det over 1100 turer, kurs og arrangementer over hele Norge. Uken markeres fra 2. til 10. september. Les mer og finn aktivitetene på friluftslivetsuke.no.

Kontakter

Om Norsk Friluftsliv

Norsk Friluftsliv er fellesorganisasjonen for de 18 store frivillige friluftslivsorganisasjonene, med nær en million medlemskap og over 5000 lokale lag og foreninger.

Følg pressemeldinger fra Norsk Friluftsliv

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Friluftsliv på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Friluftsliv

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom