Apollo

Hit kan du reise fra Sola i vinter!

Del

Apollo lanserer et rekordbredt vinterprogram fra Stavanger i vinter med hele 10 ulike reisemål i både Europa, Asia og Det indiske hav.

Etter flere vintre preget av pandemi og reiserestriksjoner er verden endelig fullåpen igjen. Hos Apollo innebærer det blant annet et ekstra bredt tilbud fra Sola – og en etterlengtet gjenforening med flere av østens favorittreisemål. 

- De regionale flyplassene har alltid vært viktige for oss, og vi jobber kontiunerlig med å utvide tilbudet slik at det omfavner bredt. I år føler vi at vi endelig er tilbake der vi skal være med et fullverdig program og noe for enhver lommebok og smak, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo

Fra Sola tilbyr Apollo hele 10 ulike reisemål i vinter: Gran Canaria, Tenerife, Malaga, Lisboa, Thailand, Bali, Dubai, Ras al Khaimah, Abu Dhabi og Mauritius!  

Asia i vinden 

Et savnet hjørnet av verden de siste årene har vært sørøst-Asia, hvor Thailand har vært en soleklar vinterfavoritt i mange år. Storfavoritten er derimot ikke det eneste reisemålet i sør-øst Asia man kan rømme til fra vinterkulden i år: Apollo lanserer nemlig også reiser fra Sola til Bali, som er kjent for sin tilbakelente atmosfære og ikke minst sterke kontraster mellom frodig jungel og milelande sandstrender.  

Samtidig fortsetter Emiratene å stadfeste seg som et ettertrakted reisemål – og særlig blant barne-, og tenåringsfamiliene. Mens Dubai lokker med skyhøye verdensrekorder og høy wow-faktor, retter hovedstaden Abu Dhabi seg mer mot de litt mer sofistiske og kulturinteresserte. Ras al Khaimah på sin side skiller seg betraktelig ut fra sine naboemirater. Her er det nemlig ingen gullkanter eller rekordjag – istede står naturen og friluftslivet i sentrum. 

- Opplevelser spiller en stadig viktigere rolle for oss i ferien, og det gjenspeiles tydelig i hvilke reisemål som øker raskest i popularitet. Vi vil fylle kofferten med mer enn bikiniskiller og nymalte fregner, og dyrke kvalitetstiden sammen over aktiviteter og opplevelser som virkelig skaper minner for livet – uansett hvem vi reiser med; samboeren, familien eller venner, sier Rivera.   

Flere innfrir drømmeferien 

Ingen vinterdestinasjoner klarer derimot å slå de klassiske Kanariøyene. Gran Canaria og Tenerife utmerker seg allerede som vinterens mest populære reisemål fra Sola, men får i år også konkurranse fra Malaga og den spanske solkysten. Samtidig melder Apollo også om en økning i antallet reisende som etter pandemien velger å innfri store, mer eksklusive feriedrømmer – til reisemål som eksotiske Mauritus. 

- For de aller fleste av oss er ikke reisemål som dette steder vi reiser tilbake til år etter år, som eksempelvis Kanariøyene. Snarere tvert om; De representerer på mange måter den ultimate drømmereisen. Den økte interessen viser tydelig at vi nordmenn har et voksende behov for unike eventyr – og ikke minst at vi ønsker å bruke feriene til å unne oss det lille ekstra og leve litt mer, sier Rivera. 

Hit tilbyr Apollo reiser fra Sola i vinter: 

Reisemål   (charter og pakkerreiser med rutefly) 

Gran Canaria 

Tenerife 

Malaga/Costa del Sol 

Lisboa 

Thailand

Bali 

Dubai 

Ras al Khaimah 

Abu Dhabi 

Mauritius 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom