Apollo

Apollo gjenåpner flere vinterfavoritter!

Del

Kanariøyene troner nok en gang listen over vinterens mest populære reisemål, men får i år sterk konkurranse fra Østen – og to afrikanske feriefavoritter, som gjør etterlengtet comeback!

Etter flere vintre preget av pandemi og reiserestriksjoner er verden endelig fullåpen igjen. Hos Apollo innebærer det blant annet en etterlengtet gjenforening med flere av østens favorittreisemål; som Thailand, Sri Lanka, Vietnam og Bali. 

- Sørøst-Asia har alltid vært en ettertrakted verdensdel blant nordmenn på vinterhalvåret, særlig grunnet det rimelige prisnivået og ikke minst utvalget av spennende opplevelser. Under pandemien forsvant dessverre nærmest alle våre reiser dit, men nå er Asia endelig tilbake for fullt – og vi er stolte av å kunne tilby et fullverdig vinterprogram igjen, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo. 

Totalt tilbyr Apollo reiser til hele 22 ulike reisemål i vinter – fordelt på 13 ulike land. 

Egypt og Tunisia tilbake 

Det er derimot ikke bare Asia som gjør stort comeback i år: Nylig relanserte Apollo direkterute fra Oslo til den tidligere strandfavoritten Sharm el Sheikh – til stor glede for mange. Også prisgunstige Tunisia er tilbake i Apollos vinterprogram. 

- Sharm el Sheikh var lenge ett av våre desidert mest populære reisemål, og er trolig det reisemålet vi opp gjennom årene har mottatt flest forespørsler om å gjeninnføre igjen. Vi er derfor utrolig glade for å endelig være tilbake. Dette er virkelig det perfekte vinterreisemålet for alle solsultne nordmenn, som vil sikre seg mye ferie for pengene, sier Rivera.  

Samtidig stadfester Emiratene seg som vinterens soleklare familiefavoritt. Blant alle Apollos vinterreisemål er Dubai, Ras al Khaimah og Abu Dhabi, reisemålene som lokker til seg aller flest barne-, og tenåringsfamilier - trolig grunnet det enorme aktivitetstilbudet og førsteklasses hotellopplevelser som venter her. 

- Opplevelser spiller en stadig viktigere rolle for oss i ferien, og det gjenspeiles tydelig i hvilke reisemål som øker raskest I popularitet. Vi vil fylle kofferten med mer enn bikiniskiller og nymalte fregner, og dyrke kvalitetstiden sammen over opplevelser som virkelig skaper minner for livet. Dette er naturligvis med på å sette nye reisemål på kartet, sier Rivera.  

Flere innfrir drømmeferien 

Til tross for et rekordbredt tilbud er det fortsatt de klassiske Kanariøyene som troner listen over vinterens mest populære reisemål. På flaggskipet Gran Canaria utvider Apollo satsingen på barnefamilier, og lanserer et helt nytt Mondo Family-hotell: Maspalomas Resort by Dunas.

Samtidig melder reisearrangøren om at stadig flere velger å innfri store, mer eksklusive feriedrømmer – som Maldivene, Mauritius og Seychellene. Den lekre trioen har lenge utmerket seg som førstevalget for nyforelskede og nygifte, men de siste årene har reisearrangøren merket en økning også blant familier og voksne generelt. 

- For de aller fleste av oss er ikke dette steder vi reiser tilbake til år etter år, som eksempelvis Kanariøyene. Snarere tvert om; De representerer på mange måter den ultimate drømmereisen. Den økte interessen viser tydelig at vi nordmenn har et voksende behov for nye impulser og opplevelser etter pandemien – og ikke minst at vi ønsker å bruke feriene til å unne oss det lille ekstra og leve litt mer, sier Rivera.  

Hit tilbyr Apollo reiser i vinter: 

Reisemål   (charter og pakkerreiser med rutefly) 

Avreisebyer 

Gran Canaria 

Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø, Ålesund, Haugesund 

Tenerife 

Oslo, Stavanger, Bergen 

Fuerteventura 

Oslo 

Lanzarote 

Oslo, Bergen 

Malaga/Costa del Sol 

Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø, Molde, Ålesund, Kristiansand, Bodø, Evenes, Torp 

Madeira 

Oslo 

Lisboa 

Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim 

Sharm el Sheikh 

Oslo 

Tunisia 

Oslo 

Bangkok 

Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim  

Phuket 

Oslo 

Krabi 

Oslo 

Sri Lanka 

Oslo 

Bali 

Oslo, Stavanger, Bergen 

Vietnam 

Oslo 

Dubai 

Oslo, Stavanger, Bergen 

Ras al Khaimah 

Oslo, Stavanger, Bergen 

Abu Dhabi 

Oslo, Stavanger, Bergen 

Doha 

Oslo 

Maldivene 

Oslo 

Mauritius 

Oslo, Stavanger, Bergen 

Seychellene 

Oslo 

Kontakter

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom