Universal Music Norge

Ny musikk fra Nicki Minaj, Lil Wayne, Troye Sivan, Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga

Del

HYBE X GEFFEN lanserer unikt samarbeid


Lembo - Ny Norsk Festmusikkstemme med debutlåt!


ZadeKing og Kevin Lauren teamer opp på “Waryaa”


Heimlandsong frå Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga


Larsiveli annonserer debutalbumet, Bitterhetens Hotell


Troye Sivan slapp i sommer sin høytempo singel Rush, nå har han fått med seg PinkPantheress og Hyuinjin på en ny versjon. Den britiske sangeren og produsenten PinkPantheress ble i fjor verdenskjent for et annet samarbeid, monsterhitten "Boys a Liar pt.2" og var å se på soundtracket for den mye omtalte Barbie-filmen. Hyunjin er en av de åtte medlemmene i K-popgruppen Stray Kids, som PinkPantheress selv har uttalt at hun er stor fan av.


Lise Davidsen, den mest etterspurte sopranen i verden akkurat nå, slipper julealbumet Christmas From Norway 10. november. Allerede nå er første smakebit ute i form av vakre “Ave Maria”. Hyllet som "The living, breathing meteor of the current opera world" (The iPaper), presenterer Lise en personlig utvalgt samling av tradisjonell norsk julemusikk og klassiske julesanger, og sprer den varme gløden av den skandinaviske julestemningen. Når hun reflekterer over prosjektet, uttrykker sopranen sitt lange ønske om å lage dette albumet: Det var jula som gjorde at jeg begynte med musikk, vi hørte på all slags musikk: kormusikk, populærmusikk og norske sanger. For skandinaver fungerer julen som et fyrtårn for lys midt i en lang vinter. Kanskje det er derfor vi omfavner det så helhjertet – Lise Davidsen.


I august gjorde rapperen Lil Baby det offentlig at han hadde etablert sitt eget plateselskap Glass Window Entertainment. Nå har plateselskapet inngått avtale med CMG & Motown, som sammen presenterer deres første artist: Rylo Rodriguez. Rodriguez har tidligere vært featured på flere av Lil Baby sine prosjekter og slapp album tidligere i sommer. Albumet er fylt med features av flere kjente rappere, blant annet NoCap på singelen "Thang for you". Hør albumet HER.


Har du vært på TikTok det siste året, har neppe klart å unngå stjerneskuddet Coi Leray. Singelen "Players" fra 2022 gikk superviralt og nådde opp til 10. plass på Billboard Hot 100. Nå er hun igjen aktuell med EP-en Blue Moon, som inneholder fem helt ferske sanger.


I sammenheng med det kommende sci-fi spillet Starfield, slipper Imagine Dragons singelen "Children of the sky". Singelen leker med elementer fra spillets soundtrack, som er komponert av Inon Zur. Bandet har flere ganger vært innom Oslo på turnè, senest i 2022 på Bergen Live.


Nicki Minaj er ute med hovedsingelen "Last Time I Saw You" fra sitt kommende album Pink Friday 2 som fansen i lang tid har ventet på. Albumet er ment som en oppfølger til hennes debutalbum Pink Friday, som satte superstjernen på kartet i 2010. Nå får "the barbs" (kallenavn på Nicki sin fanbase) endelig første smakebit på albumet.


Subwoolfer er endelig tilbake etter en periode på veien og i studio. På fredag vil de slippe den fengende låten "Coco Pops". I tillegg til dette, har den helt nye artisten Subkids også bidratt til låten. Dette representerer en utvidelse av Subwoolfer sitt univers som nå består av Dj Astronaut, Luna Ferarri, Subwoolfer og Subkids. Med en imponerende følgerskare på Tik Tok, med over en halv million følgere, har de som mål å samle alle som elsker Coco Pops rundt om i verden. I løpet av høsten vil det også bli sluppet mye ny musikk fra Subwolfer sitt kreative univers.


Lauren Mayberry er for mange kjent som forsanger i det skotske popbandet CHVRCHES, nå er hun for første gang siden 2019 aktuell som soloartist med singelen "Are you awake?". Singelen skiller seg fra den elektroniske pop-sounden vi kjenner fra CHVRCHES, her er fokuset på Mayberry sin vakre stemme, som får skinne over den nedtonede instrumentalen.


Raplegenden Lil Wayne er ute med ny singel med navn "Kat Food". 2023 har vært et innholdsrikt år for artisten, som tidligere i år slapp samlealbumet I Am Music med sine største hits igjennom karrieren. Han slapp også singelen "Uneasy" i august, sammen med enda en musikklegende, Jon Baptiste.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Dolly Parton, Stephen Sanchez, Felix Jaehn & Jonas Blue, TALK, Troye Sivan og 070 Shake!22.9.2023 11:41:14 CEST | Pressemelding

Aiba setter tonen for høsten Dolly Parton slipper sitt nye album ROCKSTAR 17. november. Det nye albumet inneholder 30 sanger, som inkluderer ni originale låter og 21 ikoniske, blant annet 4 Non Blondes sin megahit fra 1993, "What’s Up" feat. Linda Perry, som nå er ute. Chappell Roan sitt øyeblikk er her. I dag slipper hun endelig sitt debutalbum The Rise and Fall of a Midwest Princess. Den amerikanske sangeren og låtskriveren er kjent for sin kraftige og teatralske stemme og hun beskriver selv sin stil som "mørk pop med balladeundertoner". Hun slo i 2020 gjennom med låten "Pink Pony Club", produsert av Dan Nigro, som er kjent fra sitt arbeid med superstjerner som Kylie Minogue og Olivia Rodrigo. Som oppfølger til hiten "Rush" er Troye Sivan nå tilbake med ny singel "Got Me Started". Låten er produsert av Ian Kirkpatrick, som tidligere har jobbet med artister som Dua Lipa og Selena Gomez. Etter refrenget hører man en synthsample mange kanskje kjenner igjen, fra den australske duoen Bag

Bråtabrann med hyllest til alle arbeidsfolk der ute.21.9.2023 14:46:00 CEST | Pressemelding

Fredag 22. september slipper Bråtabrann sin 5 låt på like mange mnd. «Alltid mekke bil» er dedikert til alle arbeidsfolk der ute som jobber og sliter hver bidige dag, men som elsker det likevel. I denne låta møter vi bilmekanikeren, som har harde og tøffe arbeidsdager. Likevel har det aldri vært noe tvil om hva det er han vil gjøre. Låta tar for seg styrke og drivkraft og kjærlighet til godt håndverk. Om det å finne sin plass her i verden, og å være stolt av valgene man har tatt. Bråtabrann er Norges nye tilskudd på bygdeband-himmelen. Bandet har sine røtter fra Østfolds dype skoger og vide jorder, og gjenskaper bygdemagien i musikken sin. Frontfigur, Morgan Lillehjem, er kjent fra Fredrikstads teaterscene, men er nå klar for å ta steget ut på konsertscenen for alvor. Bråtabranns solide akkompagnement består av fire svært habile konsert- og studiovandte musikere fra Trøgstad: Mats Raknerud, Ingvald Holmen Minge, Kristian Aadalen og Christoffer Dahl. Denne gjengen har både sammen, og hv

Ny musikk fra Alessandra, J Balvin, Maria Petra og Metallica!15.9.2023 11:09:48 CEST | Pressemelding

Alessandra ute med ny låt! Hør ny låt fra Bylarm-aktuelle Maria Petra Hiwa debuterer på norsk med singelen “95” Metallica er ute med liveversjon av låten "Too Far Gone" (Live fra MetLife Stadium, East Rutherford, NJ – August 6, 2023)”, spilt inn da de for første gang spilte låten for 80 000 fans tidligere denne høsten. Samme dag slippes musikkvideo for den originale singelen med den utviklingshemmede skateboarderen Felipe Nunes og skatelegenden Tony Hawk, som han publiserte for sine 20 millioner følgere. Se videoen HER Latin-superstjernen J Balvin har slått seg sammen med hitmaskin, USHER, på den høyenergiske "DIENTES". Med seg har de DJ Khaled på produksjon. Singelen vil nok for mange høres kjent ut fra start, da den bruker deler av USHERs enorme hit fra 2004, "Yeah!". Gjengen garanterer at denne vil høres på dansegulv verden rundt. Endelig er rocke-Demi tilbake! Demi Lovato slipper albumet Revamped, som består av 10 låter, som blant annet inneholder nye rocka versjoner av henne tidli

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom