Universal Music Norge

Ny musikk fra Nicki Minaj, Lil Wayne, Troye Sivan, Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga

Del

HYBE X GEFFEN lanserer unikt samarbeid


Lembo - Ny Norsk Festmusikkstemme med debutlåt!


ZadeKing og Kevin Lauren teamer opp på “Waryaa”


Heimlandsong frå Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga


Larsiveli annonserer debutalbumet, Bitterhetens Hotell


Troye Sivan slapp i sommer sin høytempo singel Rush, nå har han fått med seg PinkPantheress og Hyuinjin på en ny versjon. Den britiske sangeren og produsenten PinkPantheress ble i fjor verdenskjent for et annet samarbeid, monsterhitten "Boys a Liar pt.2" og var å se på soundtracket for den mye omtalte Barbie-filmen. Hyunjin er en av de åtte medlemmene i K-popgruppen Stray Kids, som PinkPantheress selv har uttalt at hun er stor fan av.


Lise Davidsen, den mest etterspurte sopranen i verden akkurat nå, slipper julealbumet Christmas From Norway 10. november. Allerede nå er første smakebit ute i form av vakre “Ave Maria”. Hyllet som "The living, breathing meteor of the current opera world" (The iPaper), presenterer Lise en personlig utvalgt samling av tradisjonell norsk julemusikk og klassiske julesanger, og sprer den varme gløden av den skandinaviske julestemningen. Når hun reflekterer over prosjektet, uttrykker sopranen sitt lange ønske om å lage dette albumet: Det var jula som gjorde at jeg begynte med musikk, vi hørte på all slags musikk: kormusikk, populærmusikk og norske sanger. For skandinaver fungerer julen som et fyrtårn for lys midt i en lang vinter. Kanskje det er derfor vi omfavner det så helhjertet – Lise Davidsen.


I august gjorde rapperen Lil Baby det offentlig at han hadde etablert sitt eget plateselskap Glass Window Entertainment. Nå har plateselskapet inngått avtale med CMG & Motown, som sammen presenterer deres første artist: Rylo Rodriguez. Rodriguez har tidligere vært featured på flere av Lil Baby sine prosjekter og slapp album tidligere i sommer. Albumet er fylt med features av flere kjente rappere, blant annet NoCap på singelen "Thang for you". Hør albumet HER.


Har du vært på TikTok det siste året, har neppe klart å unngå stjerneskuddet Coi Leray. Singelen "Players" fra 2022 gikk superviralt og nådde opp til 10. plass på Billboard Hot 100. Nå er hun igjen aktuell med EP-en Blue Moon, som inneholder fem helt ferske sanger.


I sammenheng med det kommende sci-fi spillet Starfield, slipper Imagine Dragons singelen "Children of the sky". Singelen leker med elementer fra spillets soundtrack, som er komponert av Inon Zur. Bandet har flere ganger vært innom Oslo på turnè, senest i 2022 på Bergen Live.


Nicki Minaj er ute med hovedsingelen "Last Time I Saw You" fra sitt kommende album Pink Friday 2 som fansen i lang tid har ventet på. Albumet er ment som en oppfølger til hennes debutalbum Pink Friday, som satte superstjernen på kartet i 2010. Nå får "the barbs" (kallenavn på Nicki sin fanbase) endelig første smakebit på albumet.


Subwoolfer er endelig tilbake etter en periode på veien og i studio. På fredag vil de slippe den fengende låten "Coco Pops". I tillegg til dette, har den helt nye artisten Subkids også bidratt til låten. Dette representerer en utvidelse av Subwoolfer sitt univers som nå består av Dj Astronaut, Luna Ferarri, Subwoolfer og Subkids. Med en imponerende følgerskare på Tik Tok, med over en halv million følgere, har de som mål å samle alle som elsker Coco Pops rundt om i verden. I løpet av høsten vil det også bli sluppet mye ny musikk fra Subwolfer sitt kreative univers.


Lauren Mayberry er for mange kjent som forsanger i det skotske popbandet CHVRCHES, nå er hun for første gang siden 2019 aktuell som soloartist med singelen "Are you awake?". Singelen skiller seg fra den elektroniske pop-sounden vi kjenner fra CHVRCHES, her er fokuset på Mayberry sin vakre stemme, som får skinne over den nedtonede instrumentalen.


Raplegenden Lil Wayne er ute med ny singel med navn "Kat Food". 2023 har vært et innholdsrikt år for artisten, som tidligere i år slapp samlealbumet I Am Music med sine største hits igjennom karrieren. Han slapp også singelen "Uneasy" i august, sammen med enda en musikklegende, Jon Baptiste.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode24.11.2023 09:57:48 CET | Pressemelding

Sully & Faraz sjarmerte både dommere og seere i senk med sin audition på Norske talenter tidligere i år. Med sin egenskrevne låt "100 ting" var de soleklart videre med i konkurransen. Hkeem, som er en av dommerne, likte godt det han så, og kom med flere lovord til gutta: «Jeg har hundre ting på mitt hode, hode, hodeee. Det at jeg har fått hooket i hodet sier jo litt folkens. Dere har et veldig stort potensiale, dere må aldri slutte å rappe... Jeg likte det her altså.» - Hkeem Sully (13) og Faraz (14) møttes allerede når de var i 10-11 års alderen i studio på Furuset Bibliotek. Der fikk de god hjelp fra mentorene Eskinder Roth og Aiyo Rasa til å lære seg låtskriving og musikkproduksjon, og de har laget musikk sammen siden. Drømmen er å bli artister, og å gjøre mamma stolt. Parallelt med deltagelsen i Norske Talenter har låten deres "100 ting" levd sitt eget liv, og trender nå stort på internett. Med snart 4000 creations på TikTok fra store profiler som Ramón, Amanda Delara og Filip Barg

Ny musikk fra Dolly Parton, Atle Pettersen, boygenius, Emelie Hollow, Bon Jovi, 2 Chainz & Lil Wayne!17.11.2023 12:45:08 CET | Pressemelding

Ny julelåt fra Atle Pettersen Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake” Universal Music annonserer samarbeid med nystartede Miktam Records – et nytt hjem for norske indieartister Universal Music Group (UMG) er verdensledende innen musikkbasert underholdning og deres familie bestående av artister, låtskrivere, forlag, plateselskaper og distribueringspartnere, mottok forrige helg Grammy-nominasjoner i alle de mest sentrale kategoriene. Billie Eilish (Interscope), boygenius (Interscope) , Jon Batiste (Verve /Interscope), Olivia Rodrigo (Geffen/Interscope), Taylor Swift (Republic) mottok alle seks nominasjoner hver. Les mer om alle nominasjonene her. I 2024 markerer Norges største festival, Tons of Rock, sitt 10-års jubileum. I den anledning topper Metallica deres fullpakkede festivalplakat. Metallica er verdens største metalband og er aktuelle med sitt siste album 72 Seasons, som ble sluppet i april i år. Greta Van Fleet, TOOL og Judas Priest er også blant bandene som spiller på neste års jubi

Ny julelåt fra Atle Pettersen16.11.2023 11:03:04 CET | Pressemelding

17. november slipper Atle Pettersen julelåten “Bedre neste år”, skrevet sammen med artist og poet Axel Frønes. Låten ble skrevet for å minne folk på at jula ikke er en lett høytid for alle. Låta kan høres her fra 17. november. – “Bedre neste år” er en låt til ettertanke. For å minne oss på at jula ikke nødvendigvis er den fineste tiden på året for alle. Vi må huske på å ta vare på hverandre, bry oss og hjelpe hverandre så godt vi kan. Også må vi aldri miste håpet, håpet om at ting kan bli bedre. Atle Pettersen trenger ingen introduksjon, han har vært en av Norges mest populære menn i mange år. Med en karriere som spenner over flere tiår har han hatt en rekke hits, vært stødig programleder for flere store TV-show og har blitt en favoritt blant både unge og gamle. Etter høy etterspørsel på sosiale medier, har også artisten gitt ut sin versjon av "Tenn lys", perfekt til adventstiden! Fra 27. november til 20. desember drar Atle Pettersen på juleturné for 6. året på rad. Du kan forvente båd

Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake”16.11.2023 10:08:02 CET | Pressemelding

Med sin silkemyke vokal, er Emelie Hollow er klar for å sette stemningen for julen med en hjertevarmende julelåt, “Jula Tilbake”. Låten er en norsk versjon av originallåten “Feeling Of Christmas” som ble Emelie ga ut i 2017. Låten belyser et svært viktig og sårt tema; julen er en tid for glede, samvær og kjærlighet, men det kan også være en utfordrende tid for mange. Nå som vi nærmer oss julesesongen med stormskritt, er det spesielt viktig å sette fokus på omsorg, medfølelse og viktigheten av å ta vare på hverandre. Om originallåten sa Emelie dette om budskapet: “for noen er julen en tung og ensom tid. "Feeling Of Christmas" handler om nettopp dette, og hvor viktig det er spesielt i julen, å verne om de som trenger det mest”. Jeg elsker jo jul, så det passer meg midt i blinken å gi ut julesang! Dette er egentlig en sang jeg skrev i 2017 på engelsk, som jeg nå har prøvd å gjendikte på norsk. Det er litt skummelt å skulle oversette noe som allerede eksisterer og folk kanskje har et forho

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom