Apollo

Apollo tilbake på strandparadiset Jandia!

Del

Fuerteventura er Kanariøya som vokser raskest i popularitet. Nå utvider Apollo satsingen med et enda bredere tilbud, og stadfester dermed sin posisjon på øya.

Ingen over, ingen ved siden – Kanariøyene er vinterens mest ettertraktede reisemål. Mens storstua Gran Canaria i flere tiår har holdt seg stabil i etterspørsel, seiler sport-, og strandmekkaet Fuerteventura i rekordfart frem som en sterk konkurrent, med en salgsøkning på hele 60 prosent mot før pandemien. 

Det er hovedsakelig den spektakulære naturen og det brede aktivitetstilbudet som er øyas store trekkplastre. Derfor er det heller ikke tilfeldig at Fuerteventura særlig utmerker seg blant unge voksne og aktive reisende, eller at det er nettopp her Apollo har sitt Sports-flaggskip; Playitas Resort.  

- Fuerteventura er Kanariøya som gir litt blaffen i å blende inn. Her venter 300 soldager i året, en nærmest bohemsk og sporty atmosfære og et helt spesielt landskap, som lyses opp av oaser, silkemyke strender og sjarmerende landsbyer. Det er ikke uten grunn at filmskapere fra hele verden har lagt sin elsk på øya, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.  

Oppdag "Europas Hawaii"

Totalt tilbyr Apollo seks ulike feriebyer på Fuerteventura, fra populære Corralejo i nord til Costa Calma i sør. Alle huser flotte strender, men den aller vakreste finner du på Jandiahalvøya - som lenge var en av surfemiljøets best bevarte hemmeligheter. I dag utmerker området og feriebyen Jandia seg som et av Fuerteventuras mest ettertraktede – utvilsomt grunnet de milelange, hvite strendene, som har gitt øya kallenavnet «Europas Hawaii.» 

I tillegg til strender byr Jandia også på flere koselige feriebyer, deriblant Morro Jable. Her venter en herlig strandpromenade, flere utsøkte restauranter og en genuin og barnevennlig atmosfære. For den eventyrlystne finnes det også mange severdige byer og opplevelser innen rekkevidde, som fjellbyen Pájara.  

- Fuerteventura har feriebyer for enhver smak, enten man lengter etter en aktivitetsfylt ferie, eller total avkobling i sjarmerende omgivelser. For tilbakelente strandløver og barnefamilier er det derimot lite som slår Jandia. Feriebyen har vært etterspurt blant våre reisende lenge, og vi er utrolig glade for å endelig kunne tilby hoteller her igjen, sier Rivera. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom