Ny toppsjef i PA Consulting

Del
Konsulentselskapet PA Consulting ansetter Christian Norris som ny CEO. Norris har vært partner i selskapet siden 2018, og vil starte i sin nye rolle med umiddelbar virkning.
Christian Norris, CEO PA Consulting
Christian Norris, CEO PA Consulting

Christian Norris etterfølger Ken Toombs, som har vært leder siden 2020. Christian Norris er utdannet økonom og kom til PA Consulting i 2018. Gjennom sitt arbeid hos PA har han ledet selskapets sektor innen helse og life sciences, samt økonomi- og strategitjenester.

 PA Consulting er et internasjonalt konsulentselskap innen ledelses- og teknologirådgivning med over 4000 ansatte. Selskapet opererer globalt fra kontorer i Storbritannia, Irland, USA, Nederland og Norden, med 60 ansatte i Norge.

 -Christian er målrettet, strategisk t og en sterk leder som har svært gode samarbeidsegenskaper, noe som er viktig i vår partnerskapsmodell. Gjennom tett samarbeid med styret, og under Christians ledelse, vil vi fortsette å skape nye vekstmuligheter for våre kunder og våre ansatte, sier John Alexander, styreleder i PA Consulting.

 -Det er en stor ære å bli valgt til å lede PA. Vi har en unik posisjon i markedet som vi skal bygge videre på. Vår kultur fremmer innovasjon og kreativitet, og jeg ser frem til å lede våre mangfoldige team av eksperter, sier Christian Norris.

 Om PA Consulting:

PA Consulting (PA) er et internasjonalt konsulentselskap innen ledelses- og teknologirådgivning med over 4000 ansatte. Selskapet opererer globalt fra kontorer i Storbritannia, Irland, USA, Norden og Nederland. PA Consulting hjelper kunder med strategi, utvikling av nye forretningsmodeller, endringsprosesser og transformasjon av IT-løsninger.

For mer informasjon, kontakt:

Tone Lill Wilsbeck

tonelill.wilsbeck@paconsulting.com

+47 959 40 399

Bilder

Christian Norris, CEO PA Consulting
Christian Norris, CEO PA Consulting
Last ned bilde

Om PA Consulting Group

PA Consulting GroupFølg pressemeldinger fra PA Consulting Group

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PA Consulting Group på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PA Consulting Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom