Söderberg & Partners

Kystmegler AS kjøper Stabafo Megling AS

Del

Kystmegler, som er en del av Söderberg & Partners i Norge, kjøper nå 100 % av aksjene i Stabafo Megling AS.

Arne Henriksen, grunnlegger og forsikringsmegler i Kystmegler AS, sammen med daglig leder og eier, Daniel Henriksen.
Arne Henriksen, grunnlegger og forsikringsmegler i Kystmegler AS, sammen med daglig leder og eier, Daniel Henriksen.

– Med dette oppkjøpet styrker vi vår posisjon i SMB-markedet i Nord-Norge, sier Daniel Henriksen, daglig leder og eier i Kystmegler.

Stabafo Megling ble etablert i 2015 og tilbyr megling og rådgivning av person-, pensjons- og skadeforsikring til bedriftsmarkedet i Troms og Finnmark. Selskapet driver virksomheten sin fra Tromsø.

– Jeg er glad for at Kystmegler har valgt å kjøpe selskapet mitt, da vet jeg at det er en dyktig og seriøs megler med lokal forankring som skal ta vare på kundene mine fremover, sier Tom Stabell, daglig leder og eier av Stabafo Megling AS.

Kontakter

Bilder

Daglig leder og eier i Stabafo AS, Tom Stabell, sammen med daglig leder og eier i Kystmegler AS, Daniel Henriksen.
Daglig leder og eier i Stabafo AS, Tom Stabell, sammen med daglig leder og eier i Kystmegler AS, Daniel Henriksen.
Last ned bilde

Lenker

Om oss

Kystmegler AS er en frittstående forsikringsmegler og rådgiver. Selskapet ble etablert i 2011, med megling i det norske markedet av person-, pensjons- og skadeforsikringsprodukter. Satsingsområdet er bedriftsmarkedet i Nord-Norge. Kystmegler AS ble en del av Söderberg & Partners i 2023, og har kontor i Svolvær, Tromsø, Bodø og Oslo.

Söderberg & Partners er en av Nordens ledende finansielle rådgiver og formidler av forsikring og finansielle produkter og tjenester. Selskapet tilbyr forsikringsmegling, tjenestepensjonsrådgivning, forsikringsrådgivning, samt kapitalrådgivning og kapitalforvaltning. Konsernet har cirka 3 500 ansatte i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Nederland, Luxenburg, Spania og UK.

Forsikringsvirksomheten til Söderberg & Partners i Norge har 350 ansatte og omsetter for rundt 700 millioner kroner. Selskapet har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Bryne, Fredrikstad, Sarpsborg, Raufoss, Tønsberg, Ålesund, Ulsteinvik, Molde, Kristiansund, Bodø, Svolvær og Tromsø.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom