TV 2

Presseinvitasjon: Partilederdebatt fra Deichman Bjørvika 6. september

Del

Pressen inviteres til å følge partilederdebatten fra Deichman i Bjørvika, som sendes på TV 2 Play og TV 2 Direkte onsdag 6. september.

Dato: Onsdag 6. september.

Sted: Deichman Bjørvika.

Oppmøte for pressen kl. 21.00. 

Sending på TV 2 Play og TV 2 Direkte fra kl. 21.40 – 23.10.

Det vil under denne debatten være gode posisjoner for stillsfotografer som ønsker å ta bilder løpende under debatten. Øvrige fra media får følge debatten nær studio.

Presse som ønsker å være til stede og dekke debatten, bes melde fra til kommunikasjonsansvarlig Håvard Solem: havard.solem@tv2.no 

Nøkkelord

Kontakter

Håvard SolemKommunikasjonsansvarlig

Farmen/Torpet (inkl. kjendis), Familiekoden, Ylvis, God morgen Norge, TV 2s høstlansering, TV 2s valgsendinger 2023, Åsted Norge

Tel:+47 934 35 922havard.solem@tv2.no

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom