Voksenåsen

Silje Jørgensen er ny hotelldirektør på Voksenåsen

Del
Den 1. september tar Silje Jørgensen over som ny hotelldirektør på Voksenåsen hotell.

Med solid erfaring fra ulike roller innen hotelldrift og Facility Management-tjenester, har Silje bygget opp en imponerende kompetanseportefølje. Hun kommer sist fra stillingen som Head of Operations – Camps i Compass Group og før det som hotelldirektør for Grand hotell Gøvik.

Jeg er ydmyk og beæret over å trå inn i rollen som hotelldirektør for Voksenåsen. Jeg ser med spenning frem til å bygge videre på hotellets solide historie og identitet. Sammen med teamet, skal vi fortsette reisen mot enda større høyder og suksess for Voksenåsen og alle parter involvert. Og jeg gleder meg stort til denne reisen, sier Silje Jørgensen.



– Jeg er veldig glad for at Silje har takket ja til å bli vår nye hotelldirektør. Med henne får vi en dyktig leder som ser potensialet og som har sterk driv og gjennomføringskraft. Jeg ser frem til å sammen med henne og resten av staben, få fortsette å utvikle Voksenåsen som en kvalitetsdestinasjon, sier Maria af Klinteberg Herresthal, administrerende direktør i Voksenåsen AS

Voksenåsens ledelse vil dermed bestå av: Maria af Klinteberg Herresthal, administrerende direktør, Silje Jørgensen, hotelldirektør og Anna Florén, Programdirektør.


Styret utsees av den svenske regjeringen og består av styreleder Lena Ek og styremedlemmene Johanna Danielsson, Espen Daae, Anna Sjöström Douagi, Jan Gulliksen, Niels Righolt og Knut Storberget.

Kontakter

Bilder

Om Voksenåsen

Voksenåsen
Voksenåsen
Ullveien 4
0791 Oslo

+47 22 81 15 00https://voksenaasen.no/

OM VOKSENÅSEN

Voksenåsen er Norges nasjonalgave til Sverige, som takk for den humanitære hjelpen under andre verdenskrig. Det er heleid av den svenske stat, og huser i dag et kultursenter og et hotell med unike fasiliteter for møter og arrangementer. Voksenåsen er et modernistisk kulturminne midt i naturen, med panoramautsikt over Oslo.

Hotellet har 84 hotellrom og én suite - alle med utsikt over de vakre omgivelsene. I umiddelbar nærhet til hotellet ligger Nordmarka med turstier og sykkelveier om sommeren, samt milevis med skiløyper og skispor om vinteren. Det er 15 km fra Voksenåsen til Oslo sentrum, og Voksenkollen T-banestasjon ligger kun 7 minutters gange fra hotellet.

For mer informasjon, se voksenaasen.no eller kontakt:

Maria af Klinteberg Herresthal Administrerande direktør maria@voksenaasen.no / 90010546

Følg pressemeldinger fra Voksenåsen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Voksenåsen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Voksenåsen

Den svenske regjeringen vedtok 16. mars å styrke vilkårene for Hågkomstresor for svenske skoleklasser, til minneplasser for Holocaust i Norge.3.4.2023 14:46:40 CEST | Pressemelding

Den svenske regjeringen har besluttet å bevilge midler til å gjennomføre og fremme Hågkomstresor for svenske skoleklasser til minneplasser for Holocaust. Hågkomstresor og pedagogiske innsatser knyttet til disse gjennomføres av den svenske komiteen mot antisemittisme, Voksenåsen Kultursenter og Forum för levande historie. Voksenåsen driver arbeidet med Hågkomstresor for svenske skoleklasser til minneplasser for Holocaust i Norge. Midler til Voksenåsen gjør at flere skoleelever og skoleansatte kan ta del av pedagogisk innsats og besøke minneplasser for Holocaust i Norge. Hågkomstresor til Norge er reiser til autentiske minneplasser for nazismens ofre i Norge, først og fremst i Oslo. Formålet med reisene er å reflektere over demokrati, toleranse og personlig ansvar, samt å sette disse utfordringene i en moderne kontekst – med utgangspunkt i historien. Reisene er utviklet av Voksenåsen Kultursenter og Forum for levende historie som et ledd i et statlig oppdrag for å systematisere og tilret

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye