TUI Norge

Dette reisemålet har vært mest populært i tre uker

Del

– Bestillingene har økt med 15% sist uke og klassikeren har vært vår bestselger de siste tre ukene, sier kommunikasjonssjef i TUI, Anne Mørk-Løwengreen. 

- Ser du etter et stilig feriested med litt mer luksuspreg, hadde jeg definitivt valgt å reise til Meloneras. RIU Gran Canaria er et godt hotellvalg med høy standard, sier Anne Mørk-Løwengreen, kommunikasjonsjef i TUI Norge.
- Ser du etter et stilig feriested med litt mer luksuspreg, hadde jeg definitivt valgt å reise til Meloneras. RIU Gran Canaria er et godt hotellvalg med høy standard, sier Anne Mørk-Løwengreen, kommunikasjonsjef i TUI Norge.

Kanariøyene og spesielt Gran Canaria er nordmenns uovertrufne favorittreisemål høst og vinter. Populariteten gjelder både charterreiser og dynamiske reiser, hvor gjestene setter sammen en egen pakke med et passende rutefly og hotell. 

Har satt inn sju ekstra flyavganger

Det er konsekvent stor etterspørsel etter de solsikre Kanariøyene hver høst og vinter. Derfor har TUI satt inn sju ekstra flygninger til Gran Canaria. 

Det finnes avganger til Gran Canaria fra både Oslo, Trondheim, Stavanger, Haugesund, Bergen, Harstad, Bodø, Kristiansand, Tromsø og Ålesund. Høst- og vintersesongen starter opp for fullt i slutten av september og starten på oktober. 

Bestillinger til Gran Canaria fra Norge har økt med 15 % den siste uken. Gran Canaria har vært bestselgeren i tre uker på rad. Vi ser også en økning til de andre Kanariøyene. Lanzarote har hatt en økning på om lag 30 %, mens Tenerife ligger litt i underkant av Grand Canaria. 

De mest populære hotellene og reisetidene forsvinner raskt, men det er fortsatt gode muligheter til å sikre seg en solrik høstferie. Nordmenn unner seg gjerne litt ekstra luksus i ferien. 

Les også: Nordmenn reiser som aldri før - denne paradisøya er en favoritt!

Her finner du den litt mer trendy delen av Gran Canaria

­- Hvis du ønsker litt høyere standard, så er for eksempel RIU Vistamar ved Puerto Rico vårt mest solgte hotell denne høsten og vinteren. Men det finnes mange andre fantastiske hoteller, hvis man er på jakt etter det lille ekstra, sier kommunikasjonsjefen. 

Noen anbefalte hoteller på Gran Canaria 


- Ser du etter et stilig feriested med litt mer luksuspreg, hadde jeg definitivt valgt å reise til Meloneras. Her finner du fantastiske restauranter og designbutikker. Det er en litt mer trendy del av Gran Canaria, sier Mørk-Løwengreen. 

Meloneras ligger i nærheten av Maspalomas og Playa de Ingles i retning av Puerto Rico. Ønsker du å besøke noen gode restauranter og barer i området? Da har vår produktsjef Pontus Svensson følgende anbefalinger: 

- Gran Canarias beste cocktails finner du her

- Alle restaurantene rundt Meloneras Beach Boulevard har veldig god kvalitet på mat og service, men jeg kan spesielt trekke fram El Churrasco och Grand Italia. I Playa del Ingles anbefaler jeg Papi Grill og Allende 22 som er en spansk/kanarisk restaurant med en moderne touch, sier Svensson. 

Hvis du er mett, men ønsker å forlenge kvelden anbefaler produktsjefen: 

  • Igazu Lounge i Playa del Ingles. 
  • Ibiza Blue Marlin Sky Lounge i Meloneras. 

- På Igazu lounge kan du nyte Gran Canarias beste cocktails. Ibiza Blue er en ny bar på en fantastisk takterrasse. Her kan du kose deg i bassenget på dagtid, og komme tilbake på kvelden for gode cocktails og DJs, forteller Svensson. 

Vær tidlig ute i høst og vinter

Siden Gran Canaria er nordmenns favorittreisemål, er det smart å bestille turen så tidlig som mulig. Prisen stiger gjerne tettere opp mot avreise, da det kun er noen få uker å velge blant i høst- og juleferien. 

- Ønsker du reisekupp, er det bedre å ta en tidlig høstferie i september. Da kan man også velge reisemål med litt kortere flytid. Det er fortsatt godt og varmt på både Rhodos, Kypros og Mallorca i september, sier Mørk-Løwengreen i TUI.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 25 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom