TV 2

Invitasjon til pressevisning av «Forræder» - sesong 3

Del

Presse inviteres til visning og pressedag for tredje sesong av «Forræder» tirsdag 5. september.

22 spillere sjekker inn på Midtåsen i Sandefjord, og her skal de fullføre en rekke oppdrag og utfordringer sammen for å samle sølv til den store premien. Kort tid etter ankomst blir flere spillere trukket ut til å være forrædere, og spillet med å villede og eliminere de lojale er i gang. Men hvor tidlig klarer de lojale å mistenke og forvise en forræder? Og hvem står igjen som vinner til slutt – de lojale eller forræderne?

Denne sesongen fortsetter å overraske allerede fra første runde i spillet, og selvsagt blir det nye tvister og spillerne settes på nye prøver.

Les mer om deltakerne her.

«Forræder» - sesong 3, har premiere fredag 8. september på TV 2 Direkte og TV 2 Play.Pressevisning

Tid: Tirsdag 5. september kl. 12.00.
Sted: Vika kino, Ruseløkkeveien 14, Oslo.

Det blir visning av de første episodene, og deltakerne er tilgjengelig for korte intervjuer i etterkant.

Sperrefrister
Presse kan ikke avsløre innholdet i de første episodene i forhåndsomtaler av «Forræder», men forholde seg til publiseringstider av episodene. Husk også sperrefrister i intervjuer der deltakerne evt. snakker om senere episoder. Ta kontakt ved spørsmål.

Påmelding sendes innen fredag 1. september på e-post til nina.engh@tv2.no.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Hver gang vi møtes, Skal vi danse, Forræder, Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm, Rydderevolusjonen, Sommerhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime, I fyr og flamme, Fling og Funkyfam.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom