Eidsiva

Eidsiva styrker sin sikkerhetssatsing med Netsecurity

Del

Eidsiva inngår partnerskap med Netsecurity.

Foto: Toril Jensvold, Head of Channel and Alliances og Vidar Sandland, Fagdirektør Sikkerhetstjenester.
Foto: Toril Jensvold, Head of Channel and Alliances og Vidar Sandland, Fagdirektør Sikkerhetstjenester.

-Ved å kombinere Eidsiva sine sikkerhetsløsninger med Netsecurity sin erfaring i å levere tjenester innen sikkerhetsovervåking og hendelseshåndtering vil vi være i stand til å tilby mer helhetlige og omfattende sikkerhetsløsninger, sier fagdirektør i Eidsiva sikkerhetstjenester Vidar Sandland.

Dagens trusselaktører er profesjonelle, jobber stadig raskere og blir mer kyniske. Dette bør møtes med både tettere og bredere bransjesamarbeid.

-Om vi skal klare å bygge et solid forsvar mot cybertruslene, må vi stå sammen. Partnerskapet vi nå inngår med Eidsiva er et eksempel på nettopp dette. Sammen kan vi tilby økt trygghet til enda flere norske virksomheter, sier CEO i Netsecurity Jan Søgaard.

-Eidsiva ser frem til å kunne dra nytte av Netsecurity sin teknologi og ekspertise for å styrke vår egen tilstedeværelse i markedet, sier Sandland.

Kontakter

Om Eidsiva

Eidsiva er Norges største regionale energi- og telekomkonsern, med virksomhet i Innlandet, Oslo og Viken. Selskapet eies av Hafslund Eco AS, Innlandet Energi Holding AS og Åmot kommune. Eidsiva-konsernet leverer samfunnskritisk infrastruktur som strøm, telekommunikasjon og varme, og har totalt 1 253 medarbeidere innen nett, bredbånd og bioenergi.

Følg pressemeldinger fra Eidsiva

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Eidsiva på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eidsiva

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye