TV 2

Presseinvitasjon: "Skal vi danse" lørdag 2. september.

Del

TV 2 ønsker presse velkommen til "Skal vi danse" lørdag 2. september.

Journalister følger sendingen på skjerm i presserommet.
Dersom du ønsker fotoplass i salen – må du melde interesse for dette.

Tid og sted:
Tid: Lørdag 2. september. Oppmøte for presse tidligst kl. 19.00, og senest kl. 19.30.
Sted: H3 Arena, Fornebu.

Direktesendingen starter kl. 20.00 og vises på TV 2 Direkte og TV 2 Play.
I nyhetspausen kl. 21.00-21.30 og etter sending kl. 22.40 blir det anledning til å møte deltakerne for korte intervjuer på parketten.

TV 2 har egen stillsfotograf til stede under sending, som publiserer bilder forløpende til NTB.

Dersom du ønsker å dekke sendingen fra H3 Fornebu må du melde deg på til Nina Engh (nina.engh@tv2.no) innen torsdag 31. august kl. 12.00. 

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Hver gang vi møtes, Skal vi danse, Forræder, Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm, Rydderevolusjonen, Sommerhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime, I fyr og flamme, Fling og Funkyfam.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Siril Vatne MelingKommunikasjonsansvarlig

Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 2, Skal vi danse, Kjendis AS, Petter - der ingen vil bo, Mitt mikroliv, Hva hendte med Dung, Norge bak fasaden, Huskestue

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye