Universal Music Norge

Larsiveli annonserer debutalbumet, Bitterhetens Hotell

Del

Tro det eller ei, men til tross sin lange fartstid, er det endelig klart for rapperen fra Hortens første ordentlige soloalbum! Larsiveli har allerede gitt ut smakebiter i form av “Judas”, dobbeltsingelen “Hva hvis”/”Trenger mer” og sist, hyllesten til hjembyen, “Lille Horten”. Sammen med annonseringen kommer første spor, “Velkommen”. 

"Velkommen" er introsporet på debutalbumet mitt, og forteller hvordan sinnstilstanden min var under innspillingsprosessen. Det er sårt, mørkt og tungt og setter en solid standard for låtene som kommer etter. Endelig skal Bitterhetens Hotell få se dagens lys!  
– Larsiveli  

Det visuelle står sterkt hos Larsiveli, som også har sluppet musikkvideoer til de innledende singlene. Til albumannonseringen slipper han Bitterhetens Hotell Trailer. En visualisering av artistens liv i skjæringspunktet mellom rus, kriminalitet og musikk; en portal videre inn i albumets mangefasetterte musikalske univers. 

Se traileren til Bitterhetens Hotell her.

Vi ser han sitte i en mørk leilighet med noen kompiser, preget av rus. De mimrer til de gode gamle dagene hvor man følte at livet peaket og flukten fra virkeligheten. Han ender med å rett og slett ta tak i livet sitt, og gjør en reise fra den dystre tilværelsen og til studioet til produsenten JNS. Seeren får også se et glimt av "Bitterhetens Hotell" som hele albumet er bygget rundt, så; to be continued!  
– Marius Solberg, regissør  

Larsiveli har bevist sin rettmessige plass i musikkscenen opptil flere ganger. Mange åpnet øynene for rapperen da han ga ut låta “Baby”, som var A-lista på NRK P3 fra april til august i 2018. Videre mottok han Spellemannprisen Årets Låtskriver for sitt arbeid i 2019, som blant annet inneholdt EP-en Tvilling. Han omtales ofte som “din favorittrappers favorittrapper”, og har lagt inn uforglemmelige vers i låter som Stig Brenners “Miserabel” og Tyrs “Graveyard shifts”. Samtidig laster han hyppig opp freestyles på YouTube og TikTok, som får nye og eksisterende fans til å hige etter mer.  

FØLG LARSIVELI:

TikTok | Instagram | YouTube

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Main press. Foto: nisju
Main press. Foto: nisju
Last ned bilde
Artwork "Velkommen".
Artwork "Velkommen".
Last ned bilde

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode24.11.2023 09:57:48 CET | Pressemelding

Sully & Faraz sjarmerte både dommere og seere i senk med sin audition på Norske talenter tidligere i år. Med sin egenskrevne låt "100 ting" var de soleklart videre med i konkurransen. Hkeem, som er en av dommerne, likte godt det han så, og kom med flere lovord til gutta: «Jeg har hundre ting på mitt hode, hode, hodeee. Det at jeg har fått hooket i hodet sier jo litt folkens. Dere har et veldig stort potensiale, dere må aldri slutte å rappe... Jeg likte det her altså.» - Hkeem Sully (13) og Faraz (14) møttes allerede når de var i 10-11 års alderen i studio på Furuset Bibliotek. Der fikk de god hjelp fra mentorene Eskinder Roth og Aiyo Rasa til å lære seg låtskriving og musikkproduksjon, og de har laget musikk sammen siden. Drømmen er å bli artister, og å gjøre mamma stolt. Parallelt med deltagelsen i Norske Talenter har låten deres "100 ting" levd sitt eget liv, og trender nå stort på internett. Med snart 4000 creations på TikTok fra store profiler som Ramón, Amanda Delara og Filip Barg

Ny musikk fra Dolly Parton, Atle Pettersen, boygenius, Emelie Hollow, Bon Jovi, 2 Chainz & Lil Wayne!17.11.2023 12:45:08 CET | Pressemelding

Ny julelåt fra Atle Pettersen Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake” Universal Music annonserer samarbeid med nystartede Miktam Records – et nytt hjem for norske indieartister Universal Music Group (UMG) er verdensledende innen musikkbasert underholdning og deres familie bestående av artister, låtskrivere, forlag, plateselskaper og distribueringspartnere, mottok forrige helg Grammy-nominasjoner i alle de mest sentrale kategoriene. Billie Eilish (Interscope), boygenius (Interscope) , Jon Batiste (Verve /Interscope), Olivia Rodrigo (Geffen/Interscope), Taylor Swift (Republic) mottok alle seks nominasjoner hver. Les mer om alle nominasjonene her. I 2024 markerer Norges største festival, Tons of Rock, sitt 10-års jubileum. I den anledning topper Metallica deres fullpakkede festivalplakat. Metallica er verdens største metalband og er aktuelle med sitt siste album 72 Seasons, som ble sluppet i april i år. Greta Van Fleet, TOOL og Judas Priest er også blant bandene som spiller på neste års jubi

Ny julelåt fra Atle Pettersen16.11.2023 11:03:04 CET | Pressemelding

17. november slipper Atle Pettersen julelåten “Bedre neste år”, skrevet sammen med artist og poet Axel Frønes. Låten ble skrevet for å minne folk på at jula ikke er en lett høytid for alle. Låta kan høres her fra 17. november. – “Bedre neste år” er en låt til ettertanke. For å minne oss på at jula ikke nødvendigvis er den fineste tiden på året for alle. Vi må huske på å ta vare på hverandre, bry oss og hjelpe hverandre så godt vi kan. Også må vi aldri miste håpet, håpet om at ting kan bli bedre. Atle Pettersen trenger ingen introduksjon, han har vært en av Norges mest populære menn i mange år. Med en karriere som spenner over flere tiår har han hatt en rekke hits, vært stødig programleder for flere store TV-show og har blitt en favoritt blant både unge og gamle. Etter høy etterspørsel på sosiale medier, har også artisten gitt ut sin versjon av "Tenn lys", perfekt til adventstiden! Fra 27. november til 20. desember drar Atle Pettersen på juleturné for 6. året på rad. Du kan forvente båd

Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake”16.11.2023 10:08:02 CET | Pressemelding

Med sin silkemyke vokal, er Emelie Hollow er klar for å sette stemningen for julen med en hjertevarmende julelåt, “Jula Tilbake”. Låten er en norsk versjon av originallåten “Feeling Of Christmas” som ble Emelie ga ut i 2017. Låten belyser et svært viktig og sårt tema; julen er en tid for glede, samvær og kjærlighet, men det kan også være en utfordrende tid for mange. Nå som vi nærmer oss julesesongen med stormskritt, er det spesielt viktig å sette fokus på omsorg, medfølelse og viktigheten av å ta vare på hverandre. Om originallåten sa Emelie dette om budskapet: “for noen er julen en tung og ensom tid. "Feeling Of Christmas" handler om nettopp dette, og hvor viktig det er spesielt i julen, å verne om de som trenger det mest”. Jeg elsker jo jul, så det passer meg midt i blinken å gi ut julesang! Dette er egentlig en sang jeg skrev i 2017 på engelsk, som jeg nå har prøvd å gjendikte på norsk. Det er litt skummelt å skulle oversette noe som allerede eksisterer og folk kanskje har et forho

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom