Statskog SF

Penger til turportal

Del

Statskog bidrar med 250 000 kroner til å videreutvikle norsk, digital turplanlegging.

Foto: Magnus Beyer Brattli
Foto: Magnus Beyer Brattli

- Den digitale inngangen til helsebringende, analoge friluftsopplevelser blir stadig viktigere. Inspirasjonen og planleggingen starter som regel på mobilen, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

UT.no inneholder nå over 16 000 turforslag med rutebeskrivelser, bilder og praktisk informasjon. Det er flere millioner søk i portalen hvert år.

Statskogs tilskudd på 250 000 skal bidra til videreutvikling av den digitale tjenesten UT.no. Turportalen er en tjeneste fra Den Norske Turistforening, i samarbeid med Statskog, Friluftsrådenes Landsforbund, Miljødirektoratet og Kartverket.

Statskog har tidligere bidratt med en halv million kroner i utviklingsstøtte til UT.no.

Kontakter

Trond Gunnar SkillingstadKommunikasjonssjef

91 69 38 26 / 742 13 000

tgs@statskog.no

Bilder

Foto: Magnus Beyer Brattli
Foto: Magnus Beyer Brattli
Last ned bilde

Lenker

Om oss

Statskog SF skal ivareta og utvikle verdier på fellesskapets grunn og er en garantist for allmennhetens tilgang til jakt, fiske og friluftsopplevelser i norsk natur.

Følg pressemeldinger fra Statskog SF

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statskog SF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statskog SF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom