SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet endrer rentene på lån og innskudd

Del

Med bakgrunn i at Norges Bank økte styringsrenta med 0,25 prosentpoeng den 17. august, har SpareBank 1 Østlandet besluttet å øke rentene på lån og innskudd.

Rentene på boliglån og innskudd økes med inntil 0,25 prosentpoeng.

Vår beste lånerente går til unge som skal inn på boligmarkedet og blir etter renteendringen 4,84 prosent for LOfavør Førstehjemslån. Prisen på Grønt boliglån blir 4,94 prosent. 

For både eksisterende boliglån og innskudd endres rentene fra 24. oktober. For nye boliglån endres rentene først fra 21. september.  

Kunder varsles direkte om renteendringen på SMS og i nett- og mobilbanken. Ikke-digitale kunder får meldingen per post. 

For ytterligere informasjon: 

Bjørn-Erik R. Orskaug, investorkontakt, tlf.: 922 39 185 
Siv Stenseth, konserndirektør kommunikasjon og samfunn, tlf.: 958 46 991 
Kari Elise Gisnås, konserndirektør personmarked, tlf.: 908 59 478 

Om SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet er landets fjerde største sparebankkonsern med drøyt 1 100 kompetente og stolte medarbeidere. Gjennom 176 år har vi bygget en solid markedsposisjon på Østlandet ved å være tilgjengelige og yte kreditt til personer og bedrifter i bygd og by. Vi har i dag 37 kontorer i Oslo, Viken og Innlandet, og har en forretningskapital på 232 milliarder kroner. Gjennom våre datterselskaper og SpareBank 1-alliansens produktselskaper er vi et komplett finanshus for våre person- og bedriftskunder. Vi er et børsnotert og selvstendig finanskonsern med dype røtter på Østlandet og hovedkontor i Hamar. Banken har bidratt til verdiskaping i markedsområdet gjennom flere generasjoner.

Følg pressemeldinger fra SpareBank 1 Østlandet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SpareBank 1 Østlandet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SpareBank 1 Østlandet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom