Geelmuyden Kiese

Norstat, Geelmuyden Kiese og Nils Brenna har stilt spørsmålene få våger å stille

Del
Hvor mange støtter samene i Fosen? Hvilken politiker tenker nordmenn holder ut lengst på nachspiel? Hvor mange regner seg egentlig som sosialdemokrater? Hvor mange syns Pride-feiringen er litt mye? Hvor mange har forståelse for at rike nordmenn flytter til Sveits pga skattefordeler? Hva syns nordmenn om å gå med shorts på jobben?

Hva det norske folk har svart på disse og mange andre spørsmål, vil bli offentliggjort på arrangementet «Kjenn ditt folk» onsdag 16. august kl. 16 på Symposium under Arendalsuka.

Les mer om arrangementet her.

Nils Brenna vil presentere resultatene og lede en panelsamtale der Henrik Asheim (H), Tonje Brenna (AP), Frithjof Jacobsen (DN) og Sarah Sørheim (Schibsted) deltar.

Kontakter

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
St. Olavs plass 5
0105 Oslo

481 88 800http://www.gknordic.no

Holdingselskapet Paritee kjøpte GK Gruppen ved årsskiftet 2021/2022. Selskapet har som ambisjon å vokse i Norden og en rekke europeiske markeder. Bak Paritee står en rekke bransjenestorer i kommunikasjon- og strategirådgivningsbransjen i Norden.

Det sentrale selskapet i Paritee i dag er samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese som ble etablert i 1989 og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm. Selskapet er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå. Se mer på: www.paritee.com og www.gknordic.com

Følg pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom