Geelmuyden Kiese

Tidligere partner Rolf Nereng gjør comeback i GK

Del
Rolf Nereng er av landets mest erfarne medierådgivere, og har vært personlig medierådgiver for blant annet Kjell Inge Røkke og Bjørn Dæhli. Nå skal han bruke erfaringen til å skape verdi for nye kunder i Geelmuyden Kiese.

Nereng var rådgiver og partner i Geelmuyden Kiese mellom 1994 og 1999, og har jobbet som uavhengig medierådgiver i årene siden. Nå vender Nereng tilbake til byrået som assosiert partner.

– Det er flott å ha fått Rolf Nereng tilbake i GK igjen. Han er en av landets mest erfarne rådgivere og et godt eksempel på vår tid hvor man i godt voksen alder fortsatt ønsker å bidra i nærings- og organisasjonslivet. Vi ser fram til å kunne benytte hans omfattende erfaring og strategiske kompetanse, sier Severin Roald, som er adm. direktør i Geelmuyden Kiese i Norge.

Nereng har en lang karriere innen journalistikk og kommunikasjon, blant annet som journalist i VG og Dagbladet og som rådgiver for en rekke kunder innen næringsliv, politikk og idrett.

Han er mest kjent som mangeårig medierådgiver for Kjell Inge Røkke og for langrennslandslagene i Skiforbundet. Han har blant annet hatt en ledende rolle tilknyttet global kommunikasjon i forsvarskonsernet SAAB/Gripen i Sverige. Nereng har skrevet boken «Gulljakten» om Bjørn Dæhlie.

– Vi er nå inne i et tiår med store endringer, som vil kreve ny kunnskap og nye ideer. Samtidig er det viktig å ha kompetanse basert på erfaring. Jeg gleder meg til å samarbeide med dyktige medarbeidere og til gjensynet med et så sterkt og anerkjent merkevareselskap som GK, sier Rolf Nereng.

Nereng er en av flere assosierte partnere som GK nå knytter til seg for å kunne tilby mer seniorkompetanse. GK har i flere år hatt et svært vellykket samarbeid med tidligere Dagbladet-redaktør John Arne Markussen. Før sommeren inngikk byrået en tilsvarende avtale med kirurg og helseleder Naeem Zahid.

Som assosiert partner vil Nereng ha ansvaret for egne kunder under en delingsavtale med Geelmuyden Kiese. Han vil sitte hos GK og bruke GKs medarbeidere til å løse kundeoppgaver.

Kontakter

Bilder

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
St. Olavs plass 5
0105 Oslo

481 88 800http://www.gknordic.no

Holdingselskapet Paritee kjøpte GK Gruppen ved årsskiftet 2021/2022. Selskapet har som ambisjon å vokse i Norden og en rekke europeiske markeder. Bak Paritee står en rekke bransjenestorer i kommunikasjon- og strategirådgivningsbransjen i Norden.

Det sentrale selskapet i Paritee i dag er samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese som ble etablert i 1989 og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm. Selskapet er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå. Se mer på: www.paritee.com og www.gknordic.com

Følg pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom