Boots Norge

Boots Apotek lanserer sitt eget varemerke

Del

Nytti er en serie kvalitetsprodukter spesielt utviklet av fagfolk for apotek. Dette er produktene som gjør hverdagen enklere, gjør det lettere å ta vare på helsen og som er prisgunstige, slik at de lønner seg på flere enn én måte.

Først ut i serien er et knippe kosttilskudd for ulike behov. Fra august vil 10 Nytti-produkter finnes i hyllene i alle Boots Apotek. Produktene er utviklet av farmasøyter og produseres i Sverige.

 –Fokuset for oss i utviklingen av denne serien har vært at kvalitetsprodukter i hverdagen ikke skal måtte gå på bekostning av valuta for pengene eller design, forteller Linda Klubbenes Drogseth, som er leder for egne merkevarer hos Boots Apotek/Alliance Healthcare. –Vår målsetning er at det verken skal være dyrt eller vanskelig å få tak i det kroppen trenger. Vi ønsker å gjøre bedre helse tilgjengelig for alle.

 Blant produktene som lanseres nå i august er multivitamin, folsyre, kalsium, B-kompleks, Vitamin D3, melatonin, jern og Vitamin C. –Dette er første runde med lanseringer. Vi har flere Nytti-produkter under utvikling, og flere lanseringer kommer allerede vinteren 2024.

Bærekraftig design

Nytti-produktene er utviklet i samarbeid med merkevare, og designbyrået WE Oslo, og det har vært lagt særlig vekt på det rene og nordiske uttrykket. Emballasjen i alle produktene er av resirkulerbar Bio-Plast.

Dette er en apotekserie, og da er det helt naturlig for oss å tenke helse, samfunnsnytte og bærekraft, også når det kommer til valg av slike elementer som emballasje. Produktene har en lokal, skandinavisk forankring, og det skal synes, forklarer Linda.

Kontakter

Bilder

Om Boots Apotek

Boots Apotek har 150 apotek i Norge.

Boots har over 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling, og er i dag ett av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Disse er tilgjengelige gjenom Boots apotek i Norge. Vi åpnet vårt første apotek i Norge i 2008. 

Vi har kjedekontor i Nydalen og grossisten Alliance Healthcare på Langhus.

Følg pressemeldinger fra Boots Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Boots Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Boots Norge

Vårt eierselskap bytter navn til Cencora30.8.2023 14:30:00 CEST | Pressemelding

30. august bytter vårt moderselskap, som tidligere het AmerisourceBergen, navn til Cencora. Dette er et steg på veien til å bli et sammensveiset, internasjonalt selskap med et helhetlig tjenestetilbud til kunder og samarbeidspartnere. For selskapets norske kunder og samarbeidspartnere blir det ingen forandringer på dette tidspunkt, da navnebytte for vår grossistvirksomhet, som i dag heter Alliance Healthcare Norge AS, ligger noe frem i tid. Boots Apotek vil bestå som i dag under det veletablerte Boots Apotek-navnet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye