CJ Selecta

Soyaprotein-produsenten CJ Selecta tok bronse i bærefraftskonkurranse

Del
Brasilianske CJ Selecta, den største leverandøren av avskogingsfri soyaprotein til norsk fiskefôr, får internasjonal anerkjennelse for sitt sosiale bærekraftsarbeid.

EcoVadis er en internasjonalt anerkjent, skybasert samhandlingsplattform der selskaper kan få evaluert innsatsen sin for miljø, etikk og sosial bærekraft. Deres rangering brukes globalt av over hundre tusen selskaper, og bruker en metodikk som sammenfaller med FNs Global Compact. Selskapene fyller ut et omfattende spørreskjema, der svarene må dokumenteres. ¨

- For oss er dette både en fjær i hatten og en viktig referanse. Det norske markedet spesielt stiller stadig sterkere krav til leverandørene sine når det kommer til bærekraft, både miljømessig og sosial, og for utenlandske leverandører er det spesielt viktig å ha internasjonalt anerkjent belegg for fremskrittene vi gjør, sier Patricia Sugui, bærekraftsansvarlig i CJ Selecta.

Bronsen plasserer det Brasilianske selskapet klart foran gjennomsnittet av deltakende selskaper. Samtidig understreker Sugui at det er stort rom for forbedring fremover.

- Vi har allerede gjort store fremskritt siden vi sendte inn forrige EcoVadis-skjema. Det kanskje viktigste for kundene våre er appen Soytrace, som gir dem en helt unik mulighet til å se hvor soyaproteinet de får kommer fra, og hvordan det har reist til Norge, sier hun, og trekker frem hvordan disse fremskrittene bare er steg på en lang vei.

- For oss representer denne bronsemedaljen veien vi er på, og skal fortsette å gå. Bærekraftig soyaproduksjon og miljøvennlig fôr er helt avgjørende for at oppdrettsbransjen skal klare å nå klimamålene sine, avslutter Sugui.

Kontakter

Bilder

Om CJ Selecta

CJ Selecta
CJ Selecta
HQ: Av. Rondon Pacheco, 4.600
Uberlândia, Brasil

https://www.cjselecta.com.br/en/

Følg pressemeldinger fra CJ Selecta

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra CJ Selecta på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra CJ Selecta

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye