Entra ASA

Handelsbanken forlenger og utvider med Entra

Del

(Oslo, 13. juli 2023) Handelsbanken har forlenget og utvidet avtalen om leie av kontorlokaler i Cort Adelers gate 30 i Vika. Lokalene ligger tett ved Nationaltheatret stasjon og har kort avstand til Aker Brygge og Solli Plass.

Cort Adelers gate 30 ligger i Vika i Oslo sentrum.
Cort Adelers gate 30 ligger i Vika i Oslo sentrum. Foto: Thomas Bjørnflaten, Nye bilder

Avtalen som nå er inngått omfatter leie av ca 2700 kvadratmeter og har sju års varighet.

– Det er gledelig at Handelsbanken har vist oss tillit ved å forlenge og utvide leieforholdet som de har hatt siden høsten 2022. Kontorlokalene i Vika har gode kvaliteter med romslig takhøyde og store vinduer på begge sider, som gir godt dagslys og bidrar til optimale arbeidsforhold, sier direktør for Eiendomsforvaltning i Entra, Kjetil Hoff.

Foruten eksisterende lokaler i byggets fjerde etasje overtar Handelsbanken også femte etasje i eiendommen.

Cort Adelers gate 30 ligger i Vika i Oslo sentrum, og består av åtte kontoretasjer og to underetasjer hvor du finner personalrestaurant, felles møterom, en hyggelig lounge, auditorium og rom for større arrangementer. Eiendommen ble oppført i 1960 som et påbygg til det gamle ærverdige skolebygget fra 1889, som ligger vegg-i-vegg med kontoreiendommen. Bygget ble brukt som skolebygg frem til 2007 og ble totalrehabilitert og omregulert til kontor i 2008. Fellesarealene i eiendommen ble oppgradert i 2018.

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonssjef Stein-Arne Tjore i Entra, telefon: 915 39 846, epost: stj@entra.no

Bilder

Cort Adelers gate 30 ligger i Vika i Oslo sentrum.
Cort Adelers gate 30 ligger i Vika i Oslo sentrum.
Last ned bilde

Om Entra

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter over 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,6 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom