Entra ASA

Mestergruppen inngår leieavtale med Entra

Del

(Oslo,13. juli 2023) Mestergruppen har signert en leieavtale med Entra om leie av kontorlokaler i Brynsengfaret 6. Avtalen medfører at konsernets hovedkontor i løpet av første kvartal 2025 flytter inn i nyoppussede lokaler.

Brynsengfaret 6 ligger sentralt på Bryn, ca. 50 meter fra Brynseng T-banestasjon.
Brynsengfaret 6 ligger sentralt på Bryn, ca. 50 meter fra Brynseng T-banestasjon. Foto: Knut Neerland - Magent AS

Avtalen som nå er inngått, omfatter leie av totalt ca 5000 kvadratmeter og har en varighet på 10 år.

– Vi er meget fornøyde med å ha funnet nye, effektive og fremtidsrettede lokaler for Mestergruppen. I tillegg til byggets og nærområdets kvaliteter har Brynsengfaret 6 en svært attraktiv beliggenhet med umiddelbar nærhet til t-bane, tog, buss og ring 3, sier Johan Jørgen Holst, Direktør Eiendom i Mestergruppen.

Brynsengfaret 6 ligger ca. 50 meter fra Brynseng T-banestasjon. Det er også gode buss- og togforbindelser kun få minutters gange fra eiendommen.

Foruten nærheten til gode kollektivmuligheter rammes bygget inn av Svartdalsparken og Alnaelva og bidrar til å skape en unik følelse. I tilknytning til hovedbygget ligger den gamle fabrikkbygningen Spinneriet, som en spennende markør i Bryns historie.

–  Vi ser frem til å ønske Mestergruppen velkommen til oss i Entra og til Brynsengfaret 6 med Bryns beste beliggenhet, sier direktør for Eiendomsforvaltning i Entra, Kjetil Hoff.

Eiendommen som nå skal oppgraderes, får fellesfasiliteter som personalrestaurant med en fantastisk utsikt, resepsjon og et stort møteromssenter, i tillegg til treningsrom.  

– I Brynsengfaret 6 tilrettelegges det for effektive og fleksible arbeidsplasser som skal møte kunnskapsbedrifters behov og med et servicenivå som skal gi en sømløs hverdag for ansatte og besøkende. Samtidig vil vi ha fokus på bærekraft ved oppgraderingen. Vi tror eiendommen vil bli et godt verktøy for å tiltrekke seg kompetent arbeidskraft som bidrar til Mestergruppens og andre leietakeres verdiskapning, forteller Hoff.

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonssjef Stein-Arne Tjore i Entra, telefon: 915 39 846, epost: stj@entra.no

Bilder

Brynsengfaret 6 ligger sentralt på Bryn, ca. 50 meter fra Brynseng T-banestasjon.
Brynsengfaret 6 ligger sentralt på Bryn, ca. 50 meter fra Brynseng T-banestasjon.
Last ned bilde

Om Entra

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter over 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,6 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Om Mestergruppen

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling.

Mestergruppen eier byggevarekonseptene Byggtorget, Byggeriet, XL-BYGG, Bolist og Järnia med til sammen ca. 500 utsalgsteder i Norge og Sverige. Vi er Norges største boligprodusent gjennom våre 300 medlemsbedrifter i huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. Mestergruppen er en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen, samt en ledende takstol- og precutprodusent gjennom Pretre. I vår portefølje inngår også Norges ledende handelshus for overflatebehandling, Malorama, med logistikkvirksomheten Farveringen og kjedekonseptet Mal Proff. I tillegg har vi faghandelskjedene Kulør og Fargerike. I august 2022 ble også VVS Norge, med kjedene Bademiljø og Comfort en del av Mestergruppen.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom