Ticket Feriereiser

Oppdag verdens naturlige underverk - fra geysirer til regnskoger

Del

Planeten vår er rik på fantastiske naturlige underverker som tiltrekker seg folk fra hele verden. Fra mektige geysirer til frodige regnskoger og spektakulære korallrev, tilbyr disse stedene uforglemmelige opplevelse for eventyrlystne reisende. Hvis du leter etter inspirasjon til din neste reise, la oss guide deg gjennom noen av verdens mest imponerende naturlige underverker.

Grand Canyon - Jordens historie
Grand Canyon er ikke bare et av verdens mest ikoniske naturunderverk, det er også en tidskapsel som forteller historien om millioner av år med geologisk forandring. Gjennom de ulike fargelagene i klippeveggene kan man tydelig se hvordan sedimenter har blitt avsatt og erodert over tid, og hvert lag forteller en historie om jorden. Stå på kanten av Grand Canyon og du vil føle at du har et vindu tilbake i tid, der du kan forestille deg de mektige elvene som en gang skar gjennom landskapet og formet denne enorme ravinen. Og når solen går ned over canyonen og fargene begynner å danse over klippeveggene, vil du bli overveldet av den naturlige skjønnheten og følelsen av å være en liten del av noe mye større enn deg selv.

Serengeti – Panorama til naturens skjønnhet
Serengeti er ikke bare et sted med naturlig skjønnhet, det er også en scene for en av naturens mest spektakulære forestillinger. Hvert år, under den store migrasjonen, fylles Serengeti med en million gnuer og sebraer som beveger seg over de enorme slettene på jakt etter friskt beite. Det er et mektig syn å se disse store flokkene som vandrer sammen, og det er vanskelig å ikke føle seg overveldet av den naturlige syklusen av liv og død som utspiller seg foran øynene dine. I Serengeti kan du ikke bare være en tilskuer, du kan være en del av denne ekstraordinære reisen ved å dra på safari og komme nær de ville dyrene som kaller dette stedet sitt hjem.

Island - Landet med geysirer og eventyr
Hvis det er et land hvor naturkreftene er fullstendig hypnotiserende, er det Island. Med sitt dramatiske landskap, vulkanske aktivitet og naturlige geysirer er Island et drømmemål for eventyrlystne. Utforsk Geysir, den berømte geysiren som ga navnet sitt til fenomenet over hele verden. Stå på kanten av en avgrunn og se det fantastiske utbruddet når vannet skyter opp i luften og skaper en uforglemmelig forestilling. Gå heller ikke glipp av den berømte Gullfossen, hvor det turkise vannet fosser nedover klippene.

Amazonas regnskoger - En verden av biologisk mangfold
Dypt inne i Amazonas regnskog, bortenfor støyen fra sivilisasjonen, ligger en verden full av utrolig biologisk mangfold. Dette enorme økosystemet strekker seg over ni land i Sør-Amerika og er hjemsted for utallige unike arter. Gå på oppdagelsesferd gjennom frodige jungler, cruise langs elver og få glimt av spennende skapninger som aper, eksotiske fugler og jaguarer. Utforsk lokalsamfunnene og lær om deres kulturelle tilknytning til den mektige regnskogen.

Great Barrier Reef - En undervannsverden av farger og skjønnhet
Dykk ned i en fantastisk verden av farger og skjønnhet mens du utforsker Great Barrier Reef i Australia. Dette enorme korallrevet er hjemsted for et fantastisk utvalg av marint liv og er en fryd for dykkere og snorklere. Oppdag de vakre korallformasjonene og svøm sammen med fargerike fisker, havskilpadder og noen ganger til og med hvalhaier. Ta en båttur ut på vannet og nyt det fantastiske landskapet og den klare blå himmelen som strekker seg så langt øyet kan se.

Gjennom å oppleve disse fantastiske naturlige underverkene får du en dypere forståelse av skjønnheten og kompleksiteten til planeten vår. Planlegg din neste reise med disse stedene i tankene, og pass på å inkludere dem i reiseruten din for å skape minner som vil vare livet ut. Verden er full av overraskelser, og disse naturlige underverkene er bare noen av dem som venter på å bli utforsket.

Nøkkelord

Kontakter

Om Ticket

Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 68 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.  

Følg pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Europas vakreste turstier1.8.2023 09:30:00 CEST | Pressemelding

Europa er en skattekiste av naturlig skjønnhet og tiltrekker seg turgåere fra hele verden. Med sine dramatiske fjell, pittoreske kystlinjer og varierte landskap, tilbyr kontinentet noen av de mest imponerende turstiene. Utforsk disse vakre reisemålene til fots og opplev naturens prakt på nært hold. Reisebyrået Ticket har laget en liste over våre favoritter blant Europas flotte turstier, som gir deg sjansen til å bli inspirert til å finne din neste vandringsreise.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom