Entra ASA

Plan International Norge flytter inn hos Entra

Del

(Oslo, 12. juli, 2023) Plan International Norge har signert en ny avtale med Entra for leie av kontorlokaler i Storgata 51 i Oslo sentrum. Plan vil flytte inn i sine nye lokaler i januar 2024.

Avtalen omfatter leie av ca. 950 kvadratmeter med kontorer, og avtalen har ti års varighet.

– Plan International Norge ser frem til å flytte inn i Storgata 51 i januar 2024. Da vi, sammen med Kvadrat Eiendom, begynte å lete etter nye lokaler var det viktig for oss å finne et sted hvor vi kan legge til rette for Plans mange og varierte arbeidsoppgaver. Vi ønsket plass til gruppearbeid, konsentrasjon i stillesoner, hybride møter, arrangementer og mye mer. Øverste etasje i Storgata 51 egner seg godt til alt dette, og vi gleder oss til å tilpasse lokalene til en aktivitetsbasert arbeidsplass, sier Kari Helene Partapuoli, generalsekretær i Plan International Norge.

Storgata 51 ble ført opp i 1938, og eiendommen står oppført på Byantikvarens gule liste. Bygget har naturlig nok blitt oppgradert i flere omganger siden den gang. Det er trikkestopp rett utenfor kontordøra og kort vei til Oslo S og Jernbanetorget.

– Som bistandsorganisasjon har det vært spesielt viktig for Plan Norge med fokus på gjenbruk og bærekraft i bygget. I tillegg er det viktig med en beliggenhet i nærheten av kollektive knutepunkter og med sykkelparkering i bygget, sier Partapuoli. 

Plan Norges viktige oppdrag gjør at Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra, setter ekstra pris på at bistandsorganisasjonen har valgt å signere med Entra.

– Takk til Plan Norge som har vist Entra tillitt med denne avtalen. Plan Norge gjør en viktig jobb og bidrar til at mange barn og unge verden over får en bedre hverdag. Vi skal legge til rette for Plan på en best mulig måte, slik at deres medarbeidere kan ha fullt fokus på å utføre sitt viktige oppdrag, sier han.

Om Storgata 51
Storgata 51 er en kontoreiendom på åtte etasjer med en karakteristisk buet fasade, luftig takterrasse med utsikt over byen og en flott terrasse i forbindelse med kantinen. Totalt er eiendommen på nesten 11 000 kvadratmeter. Bygningen ble tegnet av arkitekt Fritz Jordan, og oppført i 1938 for jern- og metallforretningen Thoresen & Thorvaldsen A/S.

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonssjef Stein-Arne Tjore i Entra, telefon: 915 39 846, epost: stj@entra.no

Bilder

Plan Norge flytter inn i toppetasjen i Storgata 51 fra januar 2024.
Plan Norge flytter inn i toppetasjen i Storgata 51 fra januar 2024.
Last ned bilde
Eiendommen er fra 1938, og den innvendige trappeganegn er vernet. Bygget står på Byantikvarens gule liste.
Eiendommen er fra 1938, og den innvendige trappeganegn er vernet. Bygget står på Byantikvarens gule liste.
Last ned bilde

Om Entra

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter over 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,6 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom