Geelmuyden Kiese

Rune Wilhelmsen blir CFO i Paritee: Paritee, som eier Geelmuyden Kiese i Norden, styrker teamet

Del
5. juli 2023 – Rune Wilhelmsen går fra Hill+Knowlton Strategies til Paritee hvor han blir CFO i holdingselskapet. Han kommer fra stillingen som global finansdirektør med et særskilt ansvar for å følge opp økonomi og finans i EMEA & APAC, Europa, Midt-Østen og Afrika, samt Asia og stillehavsregionen i Hill+Knowlton Strategies.
Rune Wilhelmsen er ny CFO i Paritee
Rune Wilhelmsen er ny CFO i Paritee

Holdingselskapet Paritee kjøpte Geelmuyden Kiese, GK Gruppen med selskaper i Norge, Sverige og Danmark, ved årsskiftet 2021/2022. GK har vel 140 ansatte på kontorer i Stockholm, København og Oslo. Videre har Paritee ambisjon om å vokse i Norden og en rekke markeder. Bak Paritee står en rekke bransjenestorer i kommunikasjon- og strategirådgivningsbransjen i Norden.

– Det blir veldig bra å få Rune Wilhemsen med på laget, sier Jonas Palmqvist, CEO i Paritee og styreleder for GK Nordic. Han har solid erfaring fra å lede og utvikle effektive økonomi- og driftsrutiner, så vel som strategisk erfaring i utvikling av selskaper som operer innen kommunikasjonsbransjen fra en rekke land. Wilhemsen har også vært styreleder for mange av H+K selskapene i EMEA og APAC.

– Vi har ambisjoner om vekst i Paritee og jeg tror dette skal bli en veldig spennende epoke i mitt liv. Etter 15 år i Hill+Knowlton Strategies som global aktør skal det bli morsomt å være med på en ny reise i bransjen, sier Rune Wilhemsen. Solide virksomheter innen sektoren kjennetegnes med gode rådgivere, så vel som gode og effektive driftsformer. Videre solid kontroll og styring av alle finansielle forhold. Nå gleder meg til å komme i gang i rollen som CFO i Paritee.

– GK Nordic lanserte nylig oppkjøpet av PR-byrået Wikberg&Frisk i Sverige. I vår vekststrategi er oppkjøp og fusjoner et viktig virkemiddel og det er et område jeg vet Rune Wilhemsen har mye erfaring innen, sier Karne Lykkebo, konserndirektør og sjef for GK Gruppen i Norden

Rune Wilhemsen har bakgrunn som økonomisjef i Norges Skiforbund, CFO i kleskjeden Voice Norge, konsernregnskapssjef i det børsnoterte Itera ASA og revisor i KPMG. Han er utdannet Siviløkonom fra Handelshøgskolen BI. Han har jobbet i Hill+Knowlton Strategies siden 2008.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Rune Wilhelmsen er ny CFO i Paritee
Rune Wilhelmsen er ny CFO i Paritee
Last ned bilde

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
St. Olavs plass 5
0105 Oslo

481 88 800http://www.gknordic.no

Holdingselskapet Paritee kjøpte GK Gruppen ved årsskiftet 2021/2022. Selskapet har som ambisjon å vokse i Norden og en rekke europeiske markeder. Bak Paritee står en rekke bransjenestorer i kommunikasjon- og strategirådgivningsbransjen i Norden.

Det sentrale selskapet i Paritee i dag er samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese som ble etablert i 1989 og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm. Selskapet er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå. Se mer på: www.paritee.com og www.gknordic.com

Følg pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom