Norges Tennisforbund

Simen Sunde Bratholm vant NM-gull i tennis

Del

Hemingspilleren har vært i alle tre seniorfinalene denne uka, og på tredje forsøk lykkes han med å hente hjem gullet og kongepokalen. I finalen i Clarksons NM i tennis imponerte 24-åringen og slo den unge og lovende Bygdøgutten Nicolai Budkov Kjær (16 år) 6-3, 6-3.

Simen Sunde Bratholm
Simen Sunde Bratholm

- Jeg spilte en strålende kamp og prøvde å ta komandoen fra start og bli fort ferdig siden jeg har spilt mange kamper den siste uka, og det funket, smiler Simen Sunde Bratholm etter kampen.
- Dette er kanskje mitt siste NM, så dette gullet betyr ekstra mye, innrømmer Hemingspilleren som vant trippelen i 2020. I Frognerparken i dag tok han sin andre senior NM-tittel i singel utendørs i karrieren. Nå venter arbeidslivet for spilleren som har gått på college i USA de siste årene.

Nicolai Budkov Kjær drar nå rett til England hvor to spennende gressturneringer venter, blant annet junior-Wimbledon som starter om ei uke.

I kvinneklassen var det Carina Syrtveit, og hun fra Heming IL, som slo Holmenkollens Emily Nell Sartz-Lunde 7-6, 1-6, 6-2. Syrtveit vant også alle tre klassene i U19-mesterskapet sist uke.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nicolai Budkov Kjær
Nicolai Budkov Kjær
Last ned bilde
Nicolai Budkov Kjær
Nicolai Budkov Kjær
Last ned bilde

Om oss

Forbundet er en sammenslutning av de lag eller grupper av lag innenfor Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komitè (NIF) som driver med tennis.

Følg pressemeldinger fra Norges Tennisforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Tennisforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Tennisforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom