AF Gruppen

Bygger innovasjonssenter for kreftforskning

Del

AF Gruppens datterselskap Strøm Gundersen har inngått totalentreprisekontrakt med samspill med Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark AS. Kontrakten gjelder prosjektet OCCI - Lamell 4 og har en verdi på MNOK 432 ekskl. mva.

Prosjektet gjelder et kontor- og forskningsbygg på ca. 12 000 m2 knyttet til eksisterende OCCI lamell 1-3.

Det nye bygget skal ha syv etasjer over bakkeplan og to underetasjer, til sammen ni etasjer. Bygget skal romme kontorer med fleksible planløsninger samt forsknings- og laboratoriealer. På bakkeplan og i etasjen over planlegges det for kantine og møtesenter. Kjelleren skal benyttes til ulike tekniske funksjoner, lager, samt sykkelparkering og garderober. Det vil også sees på mulighet for å bygge et opptreningssenter for kreftpasienter i etasje U1. U2 vil kobles på eksisterende kjeller i tilstøtende lamell.

Prosjektet er påbegynt og forventes ferdigstilt desember 2025.

Nøkkelord

Kontakter

Arne RiiseDaglig leder i Strøm Gundersen

Tel:975 31 249

Bilder

Foto: Christian Tandberg/Oslo Cancer Cluster
Foto: Christian Tandberg/Oslo Cancer Cluster
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 31 mrd kroner i 2022 og har i dag ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye