AF Gruppen

Rehabiliterer kontorbygg i Sandefjord

Del

AF Gruppens datterselskap Strøm Gundersen Vestfold er valgt av Larre Eiendom AS som entreprenør for totalrehabilitering, tilbygg og påbygg av Storgata 1 i Sandefjord. Kontrakten er en totalentreprise i samspill og har en verdi på MNOK 126 ekskl. mva.

Kontrakten består av to byggetrinn. Byggetrinn 1 omfatter prosjektering, riving av eksisterende fasader og innredning, nytt tilbygg og påbygg av ny 6. etasje samt nye fasader. Byggetrinn 2 omfatter nye kjerneområder og innredning med tilhørende utomhusarbeider.

Byggetrinn 1 er påbegynt mens byggetrinn 2 starter opp etter sommeren. Prosjektet skal ferdigstilles Q2 2024.

- Vi setter stor pris på tilliten fra Larre Eiendom for rehabiliteringen av Storgata 1 og ser frem til videre samarbeid med en solid og kompetent samarbeidspartner, sier Yngvar S. Brekke, daglig leder i Strøm Gundersen Vestfold.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon av Storgata 1, Sandefjord
Illustrasjon av Storgata 1, Sandefjord
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 31 mrd kroner i 2022 og har i dag ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom