Coop Norge

Extra relanserer pristak på over 100 populære sommervarer

Del

For å avlaste nordmenns økonomi i en sommer der høy inflasjon og svak norsk krone reduserer kjøpekraften, garanterer lavpriskjeden Extra at prisene på over 100 populære sommervarer holder seg på dagens nivå eller lavere gjennom hele sommeren.

Sommervarer som krone-is, melon, fiskeburger og sommerkoteletter kommer til å holde seg på dagens prisnivå eller lavere gjennom hele sommeren. Det lover Coops lavpriskjede Extra til sine kunder og medlemmer når et pristak umiddelbart innføres på et stort antall varer, et pristiltak som kjeden var først i den norske dagligvarebransjen med å innføre i august i fjor.

– Extra har lovet kundene, som også er våre eiere, å være billigst. Nå går vi inn i en sommerferie der nordmenns kjøpekraft er redusert som følge av blant annet høy inflasjon og svak norsk krone. Extra skal gjøre det vi kan for å holde prisene på dagligvarer lavest mulig gjennom hele sommeren og for hele landet. Derfor relanserer Extra nå et pristak, som omfatter over 100 populære sommervarer. Dette innebærer at prisene vil være på dagens nivå eller lavere ut sommeren, sier Daniel Kyrre Pedersen, kjededirektør i Extra.

­– Vi har brukt vår kundeinnsikt til å plukke ut over 100 populære sommervarer innen ulike kategorier. Eksempler på produkter er SALMA Burger, maiskolbe og grillribbe. Listen inkluderer altså produkter som er unike for Coop og Extras butikker og merkevarer fra våre leverandører, sier Pedersen.

Pristaket, som vil vare frem til 13. august, innføres nå i forkant av 1. juli, som er tidspunktet dagligvarekjedenes innkjøpspriser tradisjonelt har endret seg.

– Hvordan prisene vil utvikle seg, kan vi av konkurransehensyn ikke svare på. Men vi lover å gjøre alt vi kan for å gi kundene, som også er våre eiere, de laveste prisene. Her vil pristaket på over 100 populære sommervarer være et viktig bidrag. I tillegg har Extra gode kampanjer, tilbud og medlemsfordeler gjennom hele sommeren, sier Pedersen.

Noen av produktene som omfattes av Extras pristak:

 • Salat Crispi
 • Vannmelon
 • Tine Yoghurt vårfrisk 8-pakning
 • Delikat Potetsalat Creme 420 gram
 • Coop Grill Perfekt Sommerkoteletter 800 gram
 • Gilde Grillribbe Bog 1,5 kg
 • Coop Krone-Is sjokolade 6-pakning
 • Coop Krone-Is jordbær 6-pakning
 • Coop Maiskolbe 4stk
 • Salma Burger Pepper&Lime 220 gram
 • Salma Burger Koreansk 2-pakning
 • Coop Sprudle Sitron 0,33 liter 6-pakning
 • Coop Sprudle bringebær og granateple 0,33 liter 6-pakning

Kontakter

Om Coop

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag over 2 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg pressemeldinger fra Coop Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye