Universal Music Norge

Jørgen Dahl Moe slipper ærlige ‘a car and anxiety’

Del

23. juni slipper Jørgen Dahl Moe siste kapittelet av prosjektet han satt i gang i vinter, å slippe én låt hver måned. Siste låten ut handler om det som startet hele prosessen, nemlig ‘a car and anxiety’.

Alt har ikke bare vært rosenrødt for artisten Jørgen Dahl Moe etter han sang seg inn i folkets hjerter og til topps i den syvende sesongen av The Voice. Seieren var i boks og en hektisk reise var brått over, men det tok ikke lang tid før lykkerusen ble erstattet med en frykt for at dette skulle være toppen for artistkarrieren. “A Car and Anxiety” tar oss med gjennom Jørgens følelsesspekter i kjølvannet av The Voice-seieren.

- Denne låta er basert på mine egne følelser etter jeg vant The Voice. Selv om jeg hadde en utrolig fin reise med mange bra støttespillere rundt meg, så er ambisjonene mine for min egen musikkarriere så enormt store at jeg begynte å engste meg for at dette skulle være peaken. Kommer folk til å i det hele tatt høre på min egen musikk eller blir peaken min at jeg spilte coverlåter på et TV-program? Det føltes litt som at alt jeg satt igjen med var en ny bil og angst.

Frykten for å ha tråkket på egne tær gjenspeiles gjennom låtens sentimentale produksjon og dønn ærlige tekst.

- Dette handler ikke om The Voice som et konsept, men om mine personlige følelser som jeg ikke så komme på forhånd. Kommer folk til å høre på meg som artist og låtskriver eller skal jeg spille “Dancing In The Dark” de neste fem årene?

Dette er en låt flere kan kjenne seg igjen i uavhengig om det gjelder musikk, relasjoner, jobb eller generelt sett livet. Den underliggende frykten for at man som ung allerede har nådd sitt høyeste punkt.

Artisten og låtskriveren har lagt bak en vinter og vår full av låtslipp, to utsolgte konserter på Parkteatret, og har i tillegg annonsert Rockefeller i Oslo for 2024. Grunnlaget er lagt og vi vil se mye fra Jørgen Dahl Moe i tiden fremover også.

FØLG JØRGEN DAHL MOE:
TikTok | Instagram | Facebook

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Lenker

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Dolly Parton, Stephen Sanchez, Felix Jaehn & Jonas Blue, TALK, Troye Sivan og 070 Shake!22.9.2023 11:41:14 CEST | Pressemelding

Aiba setter tonen for høsten Dolly Parton slipper sitt nye album ROCKSTAR 17. november. Det nye albumet inneholder 30 sanger, som inkluderer ni originale låter og 21 ikoniske, blant annet 4 Non Blondes sin megahit fra 1993, "What’s Up" feat. Linda Perry, som nå er ute. Chappell Roan sitt øyeblikk er her. I dag slipper hun endelig sitt debutalbum The Rise and Fall of a Midwest Princess. Den amerikanske sangeren og låtskriveren er kjent for sin kraftige og teatralske stemme og hun beskriver selv sin stil som "mørk pop med balladeundertoner". Hun slo i 2020 gjennom med låten "Pink Pony Club", produsert av Dan Nigro, som er kjent fra sitt arbeid med superstjerner som Kylie Minogue og Olivia Rodrigo. Som oppfølger til hiten "Rush" er Troye Sivan nå tilbake med ny singel "Got Me Started". Låten er produsert av Ian Kirkpatrick, som tidligere har jobbet med artister som Dua Lipa og Selena Gomez. Etter refrenget hører man en synthsample mange kanskje kjenner igjen, fra den australske duoen Bag

Bråtabrann med hyllest til alle arbeidsfolk der ute.21.9.2023 14:46:00 CEST | Pressemelding

Fredag 22. september slipper Bråtabrann sin 5 låt på like mange mnd. «Alltid mekke bil» er dedikert til alle arbeidsfolk der ute som jobber og sliter hver bidige dag, men som elsker det likevel. I denne låta møter vi bilmekanikeren, som har harde og tøffe arbeidsdager. Likevel har det aldri vært noe tvil om hva det er han vil gjøre. Låta tar for seg styrke og drivkraft og kjærlighet til godt håndverk. Om det å finne sin plass her i verden, og å være stolt av valgene man har tatt. Bråtabrann er Norges nye tilskudd på bygdeband-himmelen. Bandet har sine røtter fra Østfolds dype skoger og vide jorder, og gjenskaper bygdemagien i musikken sin. Frontfigur, Morgan Lillehjem, er kjent fra Fredrikstads teaterscene, men er nå klar for å ta steget ut på konsertscenen for alvor. Bråtabranns solide akkompagnement består av fire svært habile konsert- og studiovandte musikere fra Trøgstad: Mats Raknerud, Ingvald Holmen Minge, Kristian Aadalen og Christoffer Dahl. Denne gjengen har både sammen, og hv

Ny musikk fra Alessandra, J Balvin, Maria Petra og Metallica!15.9.2023 11:09:48 CEST | Pressemelding

Alessandra ute med ny låt! Hør ny låt fra Bylarm-aktuelle Maria Petra Hiwa debuterer på norsk med singelen “95” Metallica er ute med liveversjon av låten "Too Far Gone" (Live fra MetLife Stadium, East Rutherford, NJ – August 6, 2023)”, spilt inn da de for første gang spilte låten for 80 000 fans tidligere denne høsten. Samme dag slippes musikkvideo for den originale singelen med den utviklingshemmede skateboarderen Felipe Nunes og skatelegenden Tony Hawk, som han publiserte for sine 20 millioner følgere. Se videoen HER Latin-superstjernen J Balvin har slått seg sammen med hitmaskin, USHER, på den høyenergiske "DIENTES". Med seg har de DJ Khaled på produksjon. Singelen vil nok for mange høres kjent ut fra start, da den bruker deler av USHERs enorme hit fra 2004, "Yeah!". Gjengen garanterer at denne vil høres på dansegulv verden rundt. Endelig er rocke-Demi tilbake! Demi Lovato slipper albumet Revamped, som består av 10 låter, som blant annet inneholder nye rocka versjoner av henne tidli

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom