SpareBank 1 Østlandet

Konsernsjef Richard Heiberg pensjonerer seg i løpet av 2024

Del

Styret i SpareBank 1 Østlandet starter til høsten arbeidet med å finne ny konsernsjef. Richard Heiberg har varslet at han ønsker å pensjonere seg i løpet av 2024.

– Vi kommer til å bruke den tiden vi trenger, men starter søket tidlig slik at vi kan gjennomføre gode og grundige prosesser for å finne riktig etterfølger til denne viktige jobben, sier styreleder Siri Strømmevold i SpareBank 1 Østlandet.

– Å være konsernsjef i SpareBank 1 Østlandet er en interessant, spennende og samfunnsviktig jobb, så vi forventer stor interesse, sier hun.

Har vært konsernsjef siden 2010

Richard Heiberg har vært konsernsjef i SpareBank 1 Østlandet siden 2010 og var styrerepresentant og senere styreleder i Sparebanken Hedmark fra 1995.

-Jeg vil påstå at det å være konsernsjef i SpareBank 1 Østlandet er en av de mest spennende og utviklende jobbene du kan få i vårt markedsområde. Det er en rivende utvikling i finansbransjen og vi er en viktig virksomhet for personer, bedrifter og samfunn i bygd og by, sier Richard Heiberg.

- Jeg har funnet det riktig å gi stafettpinnen videre til yngre krefter og i en slik prosess er det viktig med åpenhet og forutsigbarhet. Jeg vil selvsagt fortsette med full oppmerksomhet i jobben som konsernsjef til min arvtaker er på plass, ser han.

Kontaktpersoner:

• Styreleder Siri Strømmevold, telefon 414 44 712

• Konsernsjef Richard Heiberg, telefon 902 06 018

• Konserndirektør kommunikasjon Siv Stenseth, telefon 958 46 991

Kontakter

Om SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet er landets fjerde største sparebankkonsern med drøyt 1 100 kompetente og stolte medarbeidere. Gjennom 176 år har vi bygget en solid markedsposisjon på Østlandet ved å være tilgjengelige og yte kreditt til personer og bedrifter i bygd og by. Vi har i dag 36 kontorer spredt rundt om i Oslo, Viken og Innlandet, og har en forretningskapital på 232 milliarder kroner. Gjennom våre datterselskaper og SpareBank 1-alliansens produktselskaper er vi et komplett finanshus for våre person- og bedriftskunder. Vi er et børsnotert og selvstendig finanskonsern med dype røtter på Østlandet og hovedkontor i Hamar. Banken har bidratt til verdiskaping i markedsområdet gjennom flere generasjoner.

Følg pressemeldinger fra SpareBank 1 Østlandet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SpareBank 1 Østlandet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SpareBank 1 Østlandet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom