Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese i Sverige fortsetter vekstreisen – kjøper opp Wikberg&Frisk

Del
Geelmuyden Kiese, som er eid av Paritee, har en definert vekststrategi – både gjennom rekruttering og oppkjøp. Nå akselerer den skandinaviske byrågruppen sin vekst i Sverige gjennom et strategisk oppkjøp av Wikberg&Frisk, med mål om å styrke PR-, markedsførings- og kommunikasjonstilbudet.
André Frisk, Sara Wikberg og Carolin Wiken.
André Frisk, Sara Wikberg og Carolin Wiken.

Siden 2022 har GK i Sverige mer enn doblet antall ansatte, fra 15 ved begynnelsen av 2022, til 32 ansatte i dag. I løpet av 2023 har også Carolin Wiken blitt ansatt som ny administrerende direktør. Nå kjøper GK det svenske PR-byrået Wikberg&Frisk med mål om å etablere et sterkere tilbud til eksisterende og nye kunder.

– Det er ingen tvil om at Sara Wikberg og André Frisk, grunnleggerne av Wikberg&Frisk, har klart å bygge et byrå som er blant de beste i Sverige på medierelasjoner, strategisk dybde, politisk påvirkning, og kreative kampanjer som virkelig utfordrer. Det er imponerende, og vi ser frem til å gjøre dette til en del av vår virksomhet. Fremfor alt styrker vi GK Sverige ved å tilføre en betydelig kompetanse innen markedskommunikasjon, sier Carolin Wiken, adm. direktør i GK Sverige.

Wikberg&Frisk ble grunnlagt høsten 2019 av byrå-veteranene Sara Wikberg & Andrè Frisk. Byrået har tilbudt tjenester primært innen markeds- og selskaps-PR og har lansert flere kampanjer for kunder som Nordax Bank, Yamaha og Fonus.

– Vi grunnla i vår tid Wikberg&Frisk fordi vi var lei av store byråer. Nå går vi inn i en ny epoke ved å bli en del av GK. Her blir vi en del av et integrert, skandinavisk tilbud, og det blir veldig spennende. GK og Paritee har et svært erfarent team som har ambisjoner i vekst i Sverige, Norge og Danmark i årene fremover. Dette er en reise vi ønsker å være en del av. Vi er overbevist om at vi har mye å lære av GK, samtidig som vi også har mye å tilføre GK, sier André Frisk og Sara Wikberg.

Oppkjøpet av Wikberg&Frisk er en del av GKs morselskap Paritees vekststrategi. Paritee er et holdingselskap med ambisjoner om å investere i innovative internasjonale byråer.

Kontakter

Bilder

André Frisk, Sara Wikberg og Carolin Wiken.
André Frisk, Sara Wikberg og Carolin Wiken.
Last ned bilde

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
St. Olavs plass 5
0105 Oslo

481 88 800http://www.gknordic.no

Kort om Paritee:

Holdingselskapet Paritee kjøpte Geelmuyden Kiese Gruppen ved årsskiftet 2021/2022. Selskapet har som ambisjon å vokse i Norden og en rekke europeiske markeder. Bak Paritee står en rekke bransjenestorer i kommunikasjon- og strategirådgivningsbransjen i Norden.

Det sentrale selskapet i Paritee i dag er samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese som ble etablert i 1989 og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm. Selskapet er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå. Se mer på: www.paritee.com og www.gknordic.com

Følg pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom