Informasjonskontoret for farge og interiør

Invitasjon til frokostseminar:

Del
Nordmenn er verdensmestere i oppussing og bruker årlig over 90 milliarder kroner på maling, tapet, gulv, terrasser og mer som øker verdien og standarden på hus og hytter. Men hvordan påvirker renteøkninger, svak kronekurs og turbulens på verdensmarkedet vår privatøkonomi og viljen til å investere i hus og hjem?

IFI inviterer pressen til frokostseminaret:

Økonomien i renteøkningens tid. Hvor vil dette ende?

Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i Sparebank 1 Markets holder innlegg via Teams fra Bergen, og bransjens leverandører av maling, gulv, tapet og tilbehør diskuterer på stedet markedsutsikter på kort og lang sikt.

Pressen inviteres til å delta og stille spørsmål til fremmøtte.

Når: Fredag 9. juni, kl 09.00-11.00

Hvor: Orkla Huset, Drammensveien 149, Oslo

OSA: Meld gjerne fra om du kommer til post@ifi.no

Nøkkelord

Kontakter

Om Informasjonskontoret for farge og interiør

Informasjonskontoret for farge og interiør
Informasjonskontoret for farge og interiør
Karvesvingen 5
0579 OSLO

67554680https://www.ifi.no/

IFI er en privat non-profitt organisasjon som er bransjeambassadør, inspirator og pådriver for igangsetting av nye store og små oppussings-, og nybyggsprosjekter i Norge. Virksomhetens aktiviteter strekker seg fra forbrukerinformasjon til bransjearrangementer.

Følg pressemeldinger fra Informasjonskontoret for farge og interiør

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Informasjonskontoret for farge og interiør på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Informasjonskontoret for farge og interiør

Maison & Objet høst 2023: Lekent og gøyalt i kokhett Paris19.9.2023 08:00:00 CEST | Pressemelding

En svært varm interiørmesse i Paris er over og med temaet "Enjoy" som bakteppe, er konklusjonen at høsten blir både farge- og mønsterrik. Det er ingen grunn til å grave seg ned og deppe selv om de fleste opplever store utfordringer. Konstante endringer ser ut til å ha blitt en del av vår nye hverdag, så det er bare å leve med det. Messens største trend er defintivt naturen. Den er god å ha når det er mye urolighet rundt oss.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom