Norges Kampsportforbund

Muay Thai-utøveren Oliver imponerte på nytt!

Del
Oliver Mathias Kongsgård Hansen (t.h) slo Sveriges fremste fighter Anton Sjöqvist (t.v)
Oliver Mathias Kongsgård Hansen (t.h) slo Sveriges fremste fighter Anton Sjöqvist (t.v)

Muay Thai-utøveren Oliver Mathias Kongsgård Hansen fra IL Skrim Muaythai i Kongsberg imponerte stort lørdag kveld da han sikret seg en overbevisende seier over Anton Sjöqvist fra Sverige i -75 kilo-klassen under West Coast Battle, en av Sveriges mest anerkjente konkurranser. Anton, en av Sveriges fremste fightere, klarte ikke å matche Oliver og led et klart nederlag med 3-0.


Olivers imponerende seier bekreftet at hans målrettede trening gir konkrete resultater. Han viste at han har gjenvunnet sin styrke etter en skade og sykdom som oppstod under en treningssamling i Thailand. Det er beklagelig at Oliver ikke fikk muligheten til å delta i Muay Thai-VM i Thailand denne måneden på grunn av deltakelsesbegrensninger, der utøvere fra Russland og Belarus fikk lov til å konkurrere under nøytralt flagg, mens utøvere fra kampsportforbundet ikke kunne delta. Oliver demonstrerer enestående viljestyrke og ambisjon gjennom sine imponerende prestasjoner.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Oliver Mathias Kongsgård Hansen (t.h) slo Sveriges fremste fighter Anton Sjöqvist (t.v)
Oliver Mathias Kongsgård Hansen (t.h) slo Sveriges fremste fighter Anton Sjöqvist (t.v)
Last ned bilde

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 21 02 90 00http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Sommeren 2021 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo.

Følg pressemeldinger fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Kampsportforbund

Kaja Husby Hansen fra Nesodden reiste jorden rundt for å skaffe viktige rankingpoeng i taekwondo23.7.2023 02:30:13 CEST | Pressemelding

Hun deltok i Presidentcupen for Oseania for taekwondo , en høyt anerkjent konkurranse som fant sted i Brisbane, Australia, det samme stedet som også vil være vertskap for Sommer-OL i 2032. I den utfordrende OL-klassen for kvinner under 57 kilo konkurrerte Kaja mot 14 dyktige utøvere. Hun bar stolt det norske flagget alene blant de internasjonale deltakerne under mesterskapet som ble avholdt den 6. til 7. juli.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom