Teater Manu

Høstens arrangementer

Del
I løpet av høsten vil Teater Manu presentere et knippe ulike prosjekter for enhver smak. Vi gleder oss til den store familieforestillingen, men også til de små, nære opplevelsene med fortellinger på tegnspråk. Følg med oss når vi skal ut i gatene i Oslo og danse. Og har du fylt 13 år kan du søke om å få være med på Manu Ung. Husk å melde deg på vårt nyhetsbrev så du ikke går glipp av de mange tilbudene vi kommer med. Der blir du også den først til å høre om de rabattene vi tilbyr den som i god tid bestemmer seg for å se forestillingene våre.

Arrangementer

DiGG-fest – Teater Manu er med å arrangere festivalen Dans i Gata Gamle Oslo! Fra 26. august til 3. september skal vi feire dansen og fylle bydelen med vandreforestillinger, akrobatikk, pop-up-forestillinger, verksteder, flashmobs og overraskelser. Vi er synlig til stede lørdag 26. august, og da håper vi å se deg. Les mere her.

Fortellinger på tur – Vår erfarne skuespiller Ipek D. Mehlum skal på turné i Norge med tekster for store og små. Hun leser fra Linn Skåbers bøker «Til ungdommen«Til de voksne» og «Til oss» på skoler og lokale døvesentre, og besøker barnehager med boka «Ikke» av Gro Dahle og Svein Nyhus. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Brødrene Løvehjerte – I år fyller Astrid Lindgrens bok om de to brødrene Jonatan og Kavring 50 år. Sammen med svenske Riksteatern Crea markerer vi jubileet med en stor familieforestilling. Det blir en dramatisk fortellingg om kampen mellom det gode og det onde, og om søskenkjærlighet. Vi har premiere i Oslo 16. november og reiser i første omgang til Bergen og Trondheim. Turnéen fortsetter til resten av landet i 2024. Les mere om forestillingen og billetsalget her.

Manu Ung – Vi har fortsatt armene oppe etter undomskompaniets suksess med forestillingen «Ord mot ord»,som var en del av DUS (Den Unge Scene). Forestillingen ble valgt ut til å vises på den nasjonale DUS-festivalen på Det Norske Teatret i juni.
Nå samles kompaniet igjen og skal lage en forestilling om Snehvit. Den vises våren 2024. Så fort vi har flere detaljer om dato og billettsalg, vil vi offentliggjøre informasjonen. Meld deg på vårt nyhetsbrev her, og få meldingen før alle andre. 

Gjestespill – Teater Manu får besøk av den islandske gruppen Across, som med en blanding av tegnspråkkunst og musikk viser forestillingen «Look at the music». Det blir tegnspråklig poesi med musikk, lys og vibrasjoner. De inviterer også til workshop for interesserte. Alt skjer den 1. og 2. september. Les mer her.

Nøkkelord

Kontakter

Om Teater Manu

Teater Manu
Teater Manu
Christies gate 5
0557 Oslo

+47 23 40 74 00http://www.teatermanu.no

Teater Manu er Norges nasjonale tegnspråkteater og spiller forestillinger over hele landet. I tillegg til samarbeid med norske teaterinstitusjoner og grupper har Teater Manu et høyt internasjonalt aktivitetsnivå og et stort nettverk. www.teatermanu.no

Teatret har kontorer og en scene på Grünerløkka i Oslo. Vi er en tegnspråklig arbeidsplass med for tiden 12 ansatte, og produserer per idag  ca 2 turnéforestillinger i året. I 2022 har teatret i tillegg startet ungdomskompaniet Manu Ung, som skal produsere forestillinger for og med ungdom, og bidra til å bygge teaterinteresse og kompetanse hos unge tegnspråkbrukere.

Følg pressemeldinger fra Teater Manu

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Teater Manu på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Teater Manu

Teater Manu får 2 millioner ekstra i 20243.12.2023 14:17:39 CET | Pressemelding

Teater Manu har i flere år søkt om økte økonomiske ressurser for å kunne produsere flere teaterforestillinger og prosjekter på norsk tegnspråk. De siste to årene har teatret særlig satset på teatertilbud for og med tegnspråklige barn og unge i Norge. Teater Manus teatersjef Janne Langaas har hatt flere møter med stortingspolitikere fra ulike partier. SV og Kathy Lie tok oss på ordet og løftet teatret i sitt alternative budsjett. Nå er budsjettforhandlingene avsluttet, og Teater Manu kan feire.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye