Deloitte

Deloitte tar opp nye partnere

Del
Deloitte har besluttet å ta opp elleve nye partnere fra egen organisasjon fra og med 1. juni 2023. Med den tidligere ansettelsen av Maria Helsengreen fra EY i april, har Deloitte nå fått tolv nye partnere på kort tid.

Partneropptaket er en årlig begivenhet som er viktig både for organisasjonen, så vel som den enkelte. Opptaket er en sentral del av selskapets lederutvikling.

- Det er med stor glede vi nå tar opp elleve nye partnere. At vi i år tar opp elleve nye partnere fra egne rekker, viser at det er mye talent og dyktige medarbeidere i Deloitte. Da er vi avhengige av å kunne tilby attraktive karriereveier og kontinuerlig utvikling. Jeg er svært stolt av våre nye partnere som kommer til å levere verdi for kundene våre innenfor viktige satsningsområder i årene fremover, sier Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte.

De nye partnerne er:

Camilla Solberg Røysland, Audit & Assurance, Oslo

Morten Østigård, Audit & Assurance, Oslo

Jill Osa-Svanberg, Audit & Assurance, Bergen

Hallgeir A. Bruvik, Audit & Assurance, Florø

Erik Andresen, Consulting, Oslo

Helene Holand, Consulting, Oslo

Tina Ødegård, Consulting, Bergen

Anders Magnus Løken, Risk Advisory, Oslo

Erling Pettersen Hessvik, Risk Advisory, Oslo

Ea Herstad Øverås, Deloitte Advokatfirma, Oslo

Kristoffer Vårheim, Deloitte Advokatfirma, Oslo

I tillegg har følgende blitt ansatt som partnere tidligere i 2023:

Maria Helsengreen, Consulting, Bergen

Cecilie Koch Hatlebrekke, Deloitte Advokatfirma, Bergen

Linda Rudolfsen Myklebust, Deloitte Advokatfirma, Bergen

Deloitte er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester, og har store fagmiljøer som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. I Norge har Deloitte i underkant av 2.000 medarbeidere.

– Noen av de nye partnerne har hatt hele karrieren hos oss, andre har nylig kommet inn i firmaet og tar med seg nye ferdigheter og perspektiver. Fellesnevneren er at de alle er ledere for strategisk viktige områder som vil være avgjørende for å skape nye løsninger og å finne nye metoder for å løse fremtidens uforutsigbare problemstillinger, sier Gaaseide.

Partnerskapet i Deloitte Norge teller i dag 155 partnere innen forretningsområdene Audit & Assurance, Consulting, Risk Advisory, Financial Advisory, samt Deloitte Advokatfirma.

Kontakter

Bilder

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 23 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg pressemeldinger fra Deloitte

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom