Norges Kampsportforbund

Mari Romundset Nilsen har kvalifisert seg til semifinalen i VM

Del
Mari Romundset Nilsen har kvalifisert seg til semifinalen etter tre spennende kamper mellom Vietnam, USA og Italia.

Etter å ha vunnet kvartfinalen over Natalia D'Angelo fra Italia, er Mari klar for semifinalen i OL-klassen -67 kg. Der vil hun møte vinneren mellom Julyana AL-Sadeq fra Jordan, som er rangert som nummer to i verden, eller Mengyu Zhang fra Kina, som er rangert som nummer 11.Mari selv er rangert som nummer 30, men hun har ferdighetene og kapasiteten til å vinne en semifinale. 

Det hele avgjøres i dag, klokken 16 (norsk tid) i kamp nummer 329. Se kampen live her: [World Taekwondo] Day 2 semifinals / finals - court 3 | Baku 2023 World Ta..

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 21 02 90 00http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Følg pressemeldinger fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Kampsportforbund

Kaja Husby Hansen fra Nesodden reiste jorden rundt for å skaffe viktige rankingpoeng i taekwondo23.7.2023 02:30:13 CEST | Pressemelding

Hun deltok i Presidentcupen for Oseania for taekwondo , en høyt anerkjent konkurranse som fant sted i Brisbane, Australia, det samme stedet som også vil være vertskap for Sommer-OL i 2032. I den utfordrende OL-klassen for kvinner under 57 kilo konkurrerte Kaja mot 14 dyktige utøvere. Hun bar stolt det norske flagget alene blant de internasjonale deltakerne under mesterskapet som ble avholdt den 6. til 7. juli.

Norges Taekwondo-utøvere klare for European Games i Krakow20.6.2023 13:14:19 CEST | Pressemelding

Norges Kampsportforbund er stolt over å kunngjøre at Norge vil delta med en imponerende tropp på seks taekwondo-utøvere i den kommende European Games, som arrangeres i Krakow fra 21. juni til 2. juli. Dette markerer en betydelig fremgang siden forrige deltakelse i 2014, da Norge kun hadde to kvalifiserte deltakere, hvorav en av utøverne var Richard Ordemann, som også har kvalifisert seg denne gangen.

Wushu-utøveren MiRee Abrahamsen fra Arendal imponerte i Italia13.6.2023 10:43:57 CEST | Pressemelding

Wushu-utøveren MiRee Abrahamsen fra Arendal, som konkurrerer for Bergen Wushu Klubb, har satt sitt preg på den internasjonale scenen med en imponerende prestasjon i Italia. I en stor wushu-konkurranse i Milano, der over 1000 utøvere deltok, sikret Abrahamsen seg fem gullmedaljer og en sølvmedalje. Wushu deles opp i såkalte moderne og tradisjonelle stilarter, og Abrahamsen konkurrerte i sistnevnte.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom