ŠKODA

Škoda kjører Tour of Norway

Del
Škoda stiller som selvskreven turkamerat under Tour of Norway, og skal heie frem verdens beste syklister gjennom noe av det vakreste Norge har å by på.
God Tur fra Škoda Norge
God Tur fra Škoda Norge

Som aktiv støttespiller og samarbeidspartner for en rekke sykkelritt og -lag nasjonalt og internasjonalt, inkludert Tour de France, Uno-X Pro Cycling Team og Norges Cykleforbund, skal Škoda denne gangen følge syklistene gjennom noen av Norges aller vakreste omgivelser. 

- Vi er stolte av å være med som offisiell bilpartner under Tour of Norway, og skal ønske verdens beste syklister fra hele 19 lag God Tur gjennom norske fjorder og fjell. Dette støtter opp under verdiene vi står for i Škoda, der vi blant annet ønsker å tilrettelegge for gode turopplevelser, sier Martine Behrens, Škoda-direktør i Norge.

Årets Tour of Norway går over fire dager i pinsehelgen og starter med prolog i Bergen, fredag 26. mai. Deretter går turen videre innover Hardanger og til Hovden i Setesdal, før den avsluttes i Stavanger søndag 28. og mandag 29. mai.  

Du møter Škoda på Bryggen i Bergen fredag 26. mai mellom 16:00 og 21:00, og i Stavanger på Torget den 29. mai mellom 10:00 og 16:00. 

God Tur! 

Bilder

God Tur fra Škoda Norge
God Tur fra Škoda Norge
Last ned bilde
Tour of Norway
Tour of Norway
Last ned bilde
Škoda-direktør Martine Behrens
Škoda-direktør Martine Behrens
Last ned bilde

Om ŠKODA

ŠKODA
ŠKODA
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.skoda-auto.no

ŠKODA - Smarte løsninger hele veien

Følg pressemeldinger fra ŠKODA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ŠKODA

Škoda lanserer fullelektrisk stasjonsvogn26.4.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Škoda deler for første gang planer om en ny, fullelektrisk stasjonsvogn. Dette er den fjerde i rekken av elektriske modeller som skal lanseres fra Škoda frem mot 2026. – Vi ser frem til å presentere en komplett elektrisk produktportefølje de neste tre årene; en mindre bybil, en kompakt SUV, en 7-seter og ikke minst denne stasjonsvognen som vi presenterer for første gang i dag, forteller Martine Behrens, Škoda-direktør i Norge.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom