Scandsports

For første gang møtes to engelske fotballgiganter til preseason match i Norge: Manchester United vs Leeds United - Oslo, 12. juli

Del
To av de mest ikoniske klubbene i engelsk fotball, erkerivalene Manchester United og Leeds United, møtes til et prestisjeoppgjør på nasjonalarenaen i Oslo. Dette er en historisk mulighet for fotballinteresserte og klubbenes norske fans til å oppleve en kamp mellom to av de mest fremtredende og suksessrike lagene i engelsk fotball. Aldri før har to engelske lag valgt Norge som arena for en felles kamp i forbindelse med oppkjøringen til en ny og spennende sesong.

Kampen spilles på Ullevaal Stadion onsdag den 12. juli, kl. 17.00. Siden klubbene er bitre rivaler og kampen er en viktig del av forberedelsene til ny sesong - stiller begge lag med både nye signeringer og etablerte stjernespillere.

Manchester United og Leeds United har begge en rik arv og en dedikert tilhengerskare. De er både elsket og hatet av fans over hele verden. Intense kamper og oppgjør klubbene imellom står skrevet i fotballhistorien til evig tid. Oppgjøret på norsk jord vil uten tvil vekke stor interesse og skape enorm begeistring blant fotballelskere i hele Norge. Vi forventer en fantastisk atmosfære på Ullevaal Stadion. Begge klubber har betydelige supporterklubber i Norge, og er nummer to og tre på listen over utenlandske klubber med flest antall medlemmer her i landet.

Presseakkreditering til akkreditering@fotball.no 

Ytterligere informasjon om hvordan man kan søke om akkreditering og kjøpe billetter vil bli gitt i et oppfølgingskommuniké.

For kjøp av billetter og praktisk informasjon, se www.supportersmatch.com  

Vi ser frem til en fantastisk fotballopplevelse!

Nøkkelord

Bilder

Om Scandsports

Scandsports
Scandsports
Øvre Vollgate 13
0158 Oslo

http://www.scandsports.com/

Idretten er global og konkurranseutsatt. Idrettens ledere må forstå markedet og ha tilgang på global kompetanse og nettverk for å kunne prestere på øverste nivå. Vår visjon er å levere rådgivningstjenester som hjelper ledere og organisasjoner innen idretten med å nå sine mål, både sportslige og kommersielt.

Følg pressemeldinger fra Scandsports

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandsports på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.