Coop Norge

Premiedryss til Coops egne merkevarer i europeisk kåring!

Del
Coop hentet hjem gull i tre kategorier under den internasjonale "Salute to Excellence Awards" som hedrer dagligvareaktører for innovasjon innen egne merkevarer (EMV).

Coop vant hele trepriser under PLMAs International "Salute to Excellence Awards". PLMA er den internasjonale organisasjonen for leverandører av egne merkevarer. PLMA gjennomfører årlig kåringer av de beste produktene fra de største dagligvareaktørene i Europa. 

​- Å vinne tre priser under én og samme prisutdeling er en stor prestasjon, og det er en anerkjennelse av Coops innsats for å tilby høykvalitetsprodukter og tjenester til våre kunder og medlemmer, sier Dorthe Gill Brudvik, direktør for egne merkevarer i Coop Norge. 

Det internasjonale dommerpanel vurderte over 500 produkter i 90 ulike kategorier. Produktene kom fra 64 dagligvareaktører fra 20 land. Produktene ble bedømt basert på produktkonsept, smak og utseende, emballasje og presentasjon, samt verdi for pengene. 

De tre prisene Coop vant inkluderer førsteplass i kategoriene «Bread and crackers» med Coop Frøknekkebrød, «Fish and fish burgers» med Coop Fra havet Fiskeburger Mac'n Cheese og «Miljøvennlige vaskeprodukter» med Änglamark vindusspray og refill. 

Flere EMV-produkter fra Coop i Danmark og Finland vant også priser under utdelingen. Mer bærekraftige produkter er en tydelig trend, med blant annet bruk av resirkulerte og gjenvinnbare materialer og mindre plast.  

- Resultatene av arbeidet vi gjør med EMV, både her i Norge, men også gjennom vårt nordiske innkjøpssamarbeid er veldig inspirerende, og vi gleder oss til å lansere flere spennende produkter i tiden som kommer, avslutter Brudvik.   

Juryen beskriver Coops vinnerprodukter på følgende måte: 

Coop Frøknekkebrød: 

-10 poeng for konseptet, veldig vintage stil! 
-10 poeng for emballasje og presentasjon av produktet 
- God smak og topp emballasje 

Coop Fra havet Fiskeburger Mac'n Cheese: 

- Ny størrelse, fantastisk smak – elsker den! 
- Flott og trendy produkt 
- Denne vil barna mine like! 
- Smaken er god 

Änglamark vinduspuss refill: 

- Elsker muligheten med refill! 

Kontakter

Bilder

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag over 2 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg pressemeldinger fra Coop Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye