Statens vegvesen

Her skifter Statens vegvesen ut 7,5 km E39-rekkverk

Del
Statens vegvesen skifter ut 7500 meter gammelt rekkverk på E39 -strekningen Kårstøkrysset–Føresvikkrysset.
Denne E39-strekningen skal få nytt rekkverk.
Denne E39-strekningen skal få nytt rekkverk.

Arbeidet i de to Rogalands-kommunene Tysvær og Bokn finner sted i tidsrommet 19.00 - 06.00 med oppstart tirsdag 30. mai. Anslått varighet er fire uker.

Statens vegvesen har forståelse for at vegarbeid kan være krevende for trafikantene, men husk at dette arbeidet øker sikkerheten nettopp for dem.

– Tar vare på det vi har

– Vi tar vare på det vi har, og jobber hver dag for å sikre trafikksikkerheten på våre 10.600 kilometer riks- og europaveg. Gode rekkverk er en viktig del av dette, sier byggeleder Johnny Kousgaard Pedersen i Statens vegvesen.

Drift er å holde vegen åpen i dag, vedlikehold er å sørge for at vi klarer det i morgen, sånn at vegen fortsatt kan utføre sitt samfunnsoppdrag.

– Ta hensyn til hverandre

– Vi inspiserer jevnlig alle våre vegstrekninger, slik at vi til enhver tid har oversikt over vedlikeholdsbehovet og kan sette inn rett tiltak til rett tid.

Arbeidet blir lagt til natt, da dette er tiden på døgnet med minst trafikk. Trafikken blir dirigert ved hjelp av ledebil, og anslått venting er inntil 15 minutter.

– Entreprenør gjør alt de kan for å ta hensyn til trafikantene, men det er også viktig at trafikantene tar hensyn til dem, og kjører trygt og aktsomt i tråd med trafikkdirigeringen og vegtrafikklovens paragraf tre som sier at alle sjåfører plikter å opptre hensynsfullt i trafikken. Trafikksikkerhet er viktig ikke bare for trafikantene, men også for de som jobber på vegen for å sikre at den fortsatt er trygg. Også de skal hjem til noen, avslutter Pedersen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Denne E39-strekningen skal få nytt rekkverk.
Denne E39-strekningen skal få nytt rekkverk.
Last ned bilde

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye