Å Energi

Maria Moræus Hanssen utnevnt som ny styreleder i Å Energi

Del
På generalforsamlingen 23. mai ble Maria Moræus Hanssen enstemmig valgt som ny styreleder i Å Energi. Dette var den første ordinære generalforsamlingen etter at Agder Energi og Glitre Energi fusjonerte i november 2022.
Kristiansand sentrum.
Kristiansand sentrum.

Moræus Hanssen har omfattende toppledererfaring og har i dag flere styreverv. I tillegg ble Tove Elisabeth Pettersen valgt som nytt styremedlem. Valgene var i tråd med valgkomiteens innstilling.

Viser til tidligere utsendte pressemelding om innstillingen av Maria Moræus Hanssen som ny styreleder.

Det nye styret i Å Energi består etter disse endringene av følgende aksjonærvalgte medlemmer:

Maria Moræus Hanssen, styreleder

Ann Christin Andersen, nestleder

Lars Erik Torjussen, styremedlem

Tove Elisabeth Pettersen, styremedlem

Lars Petter Maltby, styremedlem

Morten A. Yttreeide, styremedlem

Kristin Steenfeldt-Foss, styremedlem

Asbjørn Grundt, styremedlem

Kontakter

Bilder

Kristiansand sentrum.
Kristiansand sentrum.
Last ned bilde
Maria Moræus Hanssen
Maria Moræus Hanssen
Last ned bilde

Om Å Energi

Å Energi
Å EnergiFusjonen mellom Agder Energi og Glitre Energi har etablert Norges største kraftkonsern med virksomhet i hele verdikjeden, fra produksjon til forbruker.

Vannkraft er fundamentet i det nye konsernet, og omfatter en årlig produksjon på rundt 11,3 TWh fra 72 hel- og deleide kraftverk i Agder og Buskerud. Gjennom fusjonen ble også Norges nest største nettselskap etablert, med over 320 000 nettkunder i Buskerud og på Agder.

Selskapet forvalter og handler med mer enn 30 TWh kraft i Norden, og er Norges største selskap innen strømsalg til bedrifter og har over 200 000 strømkunder i privatmarkedet.

Gjennom partnerskap har Å Energi store, industrielle satsinger innen havvind, hydrogen, sol og batteri, med ambisjon om å skape en fremtid drevet av ren energi.

Følg pressemeldinger fra Å Energi

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Å Energi på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Å Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom