Grappa Musikkforlag AS

Buster Sledge med alternativ folk-ballade

Del
Buster Sledges andre singel fra deres kommende utgivelse heter "Warm and Stupid" og er en alternativ folk-ballade, med et nakent og ektefølt uttrykk. Den tradisjonelle instrumenteringen og det moderne uttrykket fører til en unik tolkning av det evigvarende temaet "Dårlige beslutninger en tar i kjærlighetens navn".
Buster Sledge f.v: Vidar Starheimsæter.Michael Barrett Donovan, Mikael Jonassen, Jakob Folke Ossum,  Foto: Nikolai Grasaasen
Buster Sledge f.v: Vidar Starheimsæter.Michael Barrett Donovan, Mikael Jonassen, Jakob Folke Ossum, Foto: Nikolai Grasaasen

Rødming er en fysiologisk respons som oppstår når blodårer i ansikt og hals utvider seg, noe som fører til økt blodgjennomstrømming og får huden til å fremstå rødlig. Når en er flau frigjør kroppen adrenalin, et hormon som utløser utvidelsen av blodårene i ansiktet, og gjør at en kjenner seg varm. Adrenalinet fører også til en svekkelse av funksjonen til prefrontal cortex, noe som påvirker beslutningsevnen, og som kan gjøre at en føler seg dum.

"Warm and Stupid" er en alternativ folk-ballade, med et nakent og ektefølt uttrykk. Den tradisjonelle instrumenteringen og det moderne uttrykket fører til en unik tolkning av det evigvarende temaet "Dårlige beslutninger en tar i kjærlighetens navn". 

Lytt til Warm and Stupid her

EPK

Buster Sledge er en akustisk kvartett med fire vokaler, fele, banjo, gitar og kontrabass, frontet av en kalifornier bosatt i Norge, backet av tre nordmenn med variert musikalsk bakgrunn, alt med en felles kjærlighet for tradisjonell amerikansk musikk. Med mange sjangre som software og bluegrassmusikk som hardware, skaper bandet en kontemporær twist på en musikk gjennomsyret av tradisjon. Bandet presenterer et originalt repertoar som blander strukturen og den popete kvaliteten av amerikansk old-time felemusikk, det lyriske fortellerfokuset av gamle fjellballader og countrysanger sammen med en moderne harmoni og tekstlinjer fra rap, pop, jazz eller hva som utgjør det beste for låta. Dette er en av metodene gruppa forholder seg til gamle tradisjoner, ved å resirkulere parafraserte arketyper inn i en ny generasjon av uttrykk.

Michael Barrett Donovan (fele, lead vocals)
Jakob Folke Ossum (gitar, vokal)
Mikael Jonassen (banjo, vokal)
Vidar Starheimsæter: bass, vokal

Release: 02.06.2023
Artist: Buster Sledge
Tittel: Warm and Stupid
Katalognummer: GRCDS20081
Label: Heilo
ISRC: NOGHH2306060

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Buster Sledge f.v: Vidar Starheimsæter.Michael Barrett Donovan, Mikael Jonassen, Jakob Folke Ossum,  Foto: Nikolai Grasaasen
Buster Sledge f.v: Vidar Starheimsæter.Michael Barrett Donovan, Mikael Jonassen, Jakob Folke Ossum, Foto: Nikolai Grasaasen
Last ned bilde
"Warm and stupid" singel-cover.
"Warm and stupid" singel-cover.
Last ned bilde

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Heilo er et norsk plateselskap som hovedsakelige gir ut norsk folkemusikk. Selskapet ble startet i 1979 og selskapets første utgivelse, Slinkombas, vant Spellemannsprisen i 1979.  I 1995 overtok Grappa Musikkforlag Heilo som fortsatt gir ut album innen norsk folkemusikk. 

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

 

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

"Etterlatte sanger" - En skjult perle fra det norske 80-tallet ute i dag!15.9.2023 13:00:00 CEST | Pressemelding

Sidsel Endresen og Jonas Fjeld samarbeidet i 1988 på albumet "Etterlatte sanger" som ble sluppet som en motvekt til datidens lydbilde. Albumet som kom ut på vinyl i 1988 er nå for første gang tilgjengelig elektronisk. Dette er en av svært få utgivelser der en kan høre Sidsel Endresen synge på norsk, og den eneste utgivelsen der hun og Jonas Fjeld synger sammen. De framfører tolv sanger skrevet av brødrene Jesper og Morten Halle. Endelig er den tilgjengelig også digitalt og slippes på alle strømmetjenester i dag.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom