Bonnier Norsk Forlag

3 millioner bøker bare i Norge: Velkommen til lansering!

Del
Endelig ny bok i serien Detektivbyrå nr. 2.

Tirsdag 30. mai klokka ti er det duket for lansering av "Jakten på vikingskatten" på Midgard Vikingsenter. Da samles nesten 100 barn til bokprat, vikingleker og kake med Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes. Det vil bli anledning til å intervjue Sandnes og Horst. 

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes står bak Norges mest leste serie for barn. Detektivbyråserien har et svimlende opplag på hele 3 millioner, og det bare i Norge. Bøkene gis i tillegg ut på 22 språk. 

Jakten på vikingskatten

Roar Rødskjegg har fått med seg bestefar Franz og Detektivbyrå nr. 2 på å lete etter en forsvunnet vikingskatt. Ingen har sett den på over 1000 år, men det finnes en gammel runestein som kanskje kan gi dem noen hint om hvor vikingkongen Hagbard Junge gjemte den verdifulle skatten sin. 

Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene – og på neste side. 

«Jakten på vikingskatten» lanseres 25. mai.

Ta kontakt for intervju, pdf eller anmeldereksemplar. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bonnier Norsk Forlag

Bonnier Norsk Forlag
Bonnier Norsk Forlag
Postboks 7133, St.Olavs plass
0130 Oslo

92629873https://bonnierforlag.no

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom