Atea

Disse cybertruslene står Norge overfor

Del
En av Norges største IT-sikkerhetskonferanser, Sikkerhetsdagen, arrangeres i Oslo den 25. mai. Dit kommer noen av Norges fremste eksperter innen IT-sikkerhet, og Atea presenterer en helt fersk undersøkelse om hvor forberedt norske virksomheter er på det digitale trusselbildet.

De siste årene har vi i Norge opplevd et taktskifte innen digital risiko. Lær mer om hvilke trusler vi står overfor, erfaringer fra virkeligheten og hvordan man kan redusere risikoen for å bli angrepet.

Sted: Hotel Bristol, Kristian IVs gate 7, Oslo
Når: 25. mai, kl. 09.00 – 15.30
Program: https://www.atea.no/arrangementer/2023/sikkerhetsdagen-oslo/

Ta kontakt på e-post om dere ønsker å melde dere på.
Foredragsholderne er tilgjengelig for intervju. 

Noen høydepunkter:

• Vi opplever en IT-sikkerhetskrise, kan kunstig intelligens redde oss? v/ Morten Goodwin, professor i kunstig intelligens ved Universitetet i Agder.
• Atea har nylig utført en spørreundersøkelse blant 600 norske virksomheter, og tatt temperaturen på hvor godt forberedt virksomhetene er på digitale trusler.

Fakta om Sikkerhetsdagen 2023

• Fra 20. april til 25. mai arrangeres Sikkerhetsdagen i 5 byer over hele landet.
• Foredrag med landets fremste eksperter på IT-sikkerhet.
• En av Norges største fagsamlinger for IT-sikkerhet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Atea

Atea
Atea
Karvesvingen 5
0579 Oslo

https://www.atea.no/

Atea er et ledende IT-selskap i Norden og Baltikum med mer enn 7000 medarbeidere. I Norge er vi rundt 1650 medarbeidere fordelt på 22 kontorer fra Alta i Nord til Kristiansand i Sør.

Følg pressemeldinger fra Atea

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Atea på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Atea

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom