Mittanbud

Jan fra Nordfjord kan bli Norges Hyggeligste!

Del
Han er kjent for sitt gode humør blant både kunder og kollegaer. Nå er snekkeren fra Nordfjord nominert til Norges Hyggeligste Håndverker.
Jan fra Nordfjord stortrives som snekker, og nå er han nominert til Norges Hyggeligste.
Jan fra Nordfjord stortrives som snekker, og nå er han nominert til Norges Hyggeligste.

- Det er veldig kjekt å bli verdsatt på den måten. I vår bransje er gode ord og ros kanskje det en får minst av, det er så mye lettere å komme med kritikk dersom man ikke er fornøyd. Å få skryt er veldig kjekt og motiverende, forteller den blide snekkeren om stemmene og nominasjonene som har kommet inn siden konkurransen åpnet for drøye tre uker siden. På kort tid har både kunder og kollegaer vært inne og stemt på Jan i kåringen hvor landets hyggeligste håndverkere i kategoriene Snekker, Tømrer, Rørlegger, Elektriker, Maler, Murer, Lærling og Åpen klasse skal kåres. For tiden er han på jobb i Nordfjordeid, hvor det jobbes med å ferdigstille en enebolig ute på brygga for en kunde. - Det blir nok noen lange dager fremover, ler han. Lange dager og pendling mellom jobber synes snekkeren fra Nordfjord bare er gøy, og kanskje er det ikke så rart at nettopp han er nominert til Norges Hyggeligste Håndverker. - Jeg har vært veldig heldig. Jeg har gode, dyktige kollegaer og trives utrolig godt på jobb. Da er det lett å være hyggelig, fastslår han.

Viktig for bransjen

På tross av både nominasjoner og stemmer, har den blide snekkeren fra Nordfjord fremdeles beina godt plantet på jorda, skal vi tro ham selv. - Å være ydmyk og lærevillig er kjempeviktig. Å tro at man er verdensmester og aldri gjør feil, er ikke nødvendigvis bra.
De som påstår at de er ferdig utlært bør finne seg noe annet å gjøre, konstaterer han.

Om det går hele veien til den store finalen i Oslo den 23.september, gjenstår å se, men at kåringen er en viktig anerkjennelse av bransjen er han ikke i tvil om. - Det er veldig flott at gode og flinke håndverkere blir satt pris på, og jeg tror det er viktig for rekrutteringen til håndverksyrket, slår han fast.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Jan fra Nordfjord stortrives som snekker, og nå er han nominert til Norges Hyggeligste.
Jan fra Nordfjord stortrives som snekker, og nå er han nominert til Norges Hyggeligste.
Last ned bilde

Om Mittanbud

Mittanbud
Postboks 155 Sentrum
0102 Oslo

+47 22 00 09 30https://mittanbud.no

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom