KLP

KLP Banken tilbyr kundene Apple Pay 

Del
Fra i dag kan KLP Bankens kunder ta i bruk Apple Pay – en enkel, sikker og privat betalingsmetode i butikker, på nett og i apper.

Apple Pay er nå tilgjengelig med debetkort og kredittkort fra KLP Banken på iPhone, Apple Watch, iPad og Mac.

 
– KLP Bankens kunder har etterspurt Apple Pay, så vi er glade for å kunne tilby en tjeneste som vil gjøre hverdagen enklere og tryggere for kundene våre. Med få tastetrykk kan de nå legge inn kortene sine i mobilbanken, og la lommeboken ligge hjemme. Vi vet at det er mange kunder som blir fornøyde når de nå kan betale med iPhone eller Apple Watch i butikker, på nett og i apper, sier Arnt Christian Laache i KLP Banken.
 
 
Apple Pay er en enkel, sikker og privat måte å betale kontaktløst med iPhone og Apple Watch i alle typer butikker, restauranter og drosjer. Handel via apper og på nettet går sikkert og raskt med Apple Payfordi kundene slipper å opprette konto og oppgi adresse og kortinformasjon ved hver eneste handel. Det er bare å klikke på Apple Pay-ikonet og følge anvisningene i appen eller nettbutikken.
 
 
Sikkerhet og personvern er kjernen i Apple Pay, som bruker de innebygde sikkerhetsfunksjonene på Apple-enheten slik at betalingene holdes private og sikre. Selve kortnummeret arkiveres aldri på enheten eller på Apples tjenere. Alle betalinger krever FaceID, TouchID eller koden på iPhone, iPad eller Mac og et dobbelttrykk på AppleWatch.

 
Det er enkelt å komme i gang med Apple PayNår kundene legger til kortene sineiPhone, Apple Watch, iPad og Mac, kan de begynne å bruke Apple Pay på enheten med en gang.

 
For mer informasjon om Apple Pay, på klp.no og applepay.com

Nøkkelord

Bilder

Last ned bilde
Arnt Christian Laache er Fagansvarlig Digitalisering forretningsstøtte i KLP Banken
Arnt Christian Laache er Fagansvarlig Digitalisering forretningsstøtte i KLP Banken
Last ned bilde

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.