TV 2

Harald Eia og Petter Northug lager TV 2-humor

Del
Humorlegenden Harald Eia slår seg sammen med skilegenden Petter Northug. Sammen skal de i gang med et helt nytt humorprosjekt for TV 2.
HUMORDUO PÅ TV 2: Petter Northug (t.v.) og Harald Eia. Foto: Salto Film og Fjernsyn/TV 2
HUMORDUO PÅ TV 2: Petter Northug (t.v.) og Harald Eia. Foto: Salto Film og Fjernsyn/TV 2

– Harald Eia er en av de største norske humoristene gjennom tidene. For oss i TV 2 er det selvsagt veldig stas at han nå blir del av vår offensive satsing på norsk humor. At han skal samarbeide med Petter Northug, er kanskje både overraskende og i alle fall helt nytt. Vi gleder oss til å overraske seerne våre med dette konseptet, sier TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen.

 Dette blir Eias første TV 2-prosjekt.

– Jeg trodde det var skjult kamera da TV 2 tok kontakt og ville ha noe drøyt, ler Harald Eia – og fortsetter:

– Dette er noe jeg gleder meg veldig til. Det er upløyd mark vi nå skal ut på, og dét motiverer meg veldig. Jeg er der hvor det satses, og nå er det på TV 2. Og så blir det spennende å jobbe med Petter. Han er en dreven fyr som både er morsom og frekk sier han.

Langrennsikonet Northug har, som de fleste i Norge, også ledd seg skakk av og med Harald Eia opp gjennom årene.

– Jeg har alltid vært en stor fan av Harald Eia – helt siden jeg så han på tv første gang. Nå gleder jeg meg til å jobbe med han på TV 2, sier Northug.

Akkurat hva de skal lage, er duoen foreløpig hemmelighetsfulle om.

– Vi skal først og fremst ha det veldig gøy. Jeg tenker konklusjonen foreløpig er at det vi skal lage nå kan bli helt koko, sier Harald Eia.

 Eia og Northug blir å se på TV 2 våren 2024.

Kontakter

Håvard SolemKommunikasjonsansvarlig

Farmen, Farmen kjendis, The Voice, Hemmelige duetter, Per & Baharehs Grand Hotel, Gullruten, God morgen Norge

Tel:+47 934 35 922havard.solem@tv2.no

Bilder

HUMORDUO PÅ TV 2: Petter Northug (t.v.) og Harald Eia. Foto: Salto Film og Fjernsyn/TV 2
HUMORDUO PÅ TV 2: Petter Northug (t.v.) og Harald Eia. Foto: Salto Film og Fjernsyn/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye