Vipps

Vipps-bonanza i Viken

Del
Vipps satte ny døgnrekord med 2,7 millioner gjennomførte betalinger på 17. mai. I Viken ble det gjennomført 642 500 Vipps-transaksjoner på nasjonaldagen.

– Det er gøy med rekord, men aller viktigst er det at så mange brukte den digitale lommeboken sin for å gjøre 17. mai litt enklere, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

På nasjonaldagen betalte vi med Vipps til venner, bedrifter, restauranter, lag og foreninger, og til å sende pengegaver som aldri før. Til sammen ble det gjennomført 2 702 000 Vipps-betalinger i løpet av 17. mai. 642 500 av betalingene ble gjort i Viken, mot 591 000 i fjor.

Størst betalingstrykk i Norge var det rett før klokken 13.00. Da ble det gjennomført hele 8.400 Vipps-betalinger i minuttet.

Den forrige landsrekorden var på 2 504 000 transaksjoner og ble satt for nøyaktig ett år siden, på fjorårets nasjonaldag. 

Garborg tror enkel bruk er den viktigste grunnen til hvorfor så mange betaler med Vipps på 17. mai.

­– De aller fleste som selger mat og forfriskningerpå den store dagen oppfordrer folk til å betale med Vipps. Med godt synlige QR-koder og tydelig merking går det raskere unna, og man unngår kø både i skolegårder og på serveringssteder, sier Garborg, og legger til at Vipps også handler om trygghet.

– 17. mai er en dag med store folkemengder og mye farting. I stedet for å ta med lommeboken ut, legger folk betalingskortene sine inn i appen og betaler med Vipps. Dermed holder det å ta med mobilen.
 

Bildetekst: – Det er gøy med rekord, men aller viktigst er det at så mange brukte den digitale lommeboken sin for å gjøre 17. mai litt enklere, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

Kontakter

Bilder

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no

Over 4,3 millioner nordmenn har lastet ned Vipps.

Vipps gjør det veldig, veldig enkelt å betale og ta betalt. Du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris.Følg pressemeldinger fra Vipps

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Vipps

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom